eurojackpot

Vant 8,9 mill. nyttårsaften - fredag er det nye muligheter

En mann i 30-årene fra Senja gikk forrige fredag inn i det nye året med 8,9 millioner ekstra på konto. Fredag er det nye vinnersjanser i årets aller første Eurojackpot-trekning.

MILLIONFEIRING: For en uke siden ble det full jubel i Senja og Stavanger. Hvor blir det millionfeiring på fredag?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. januar 2022Endret:3. januar 2023

Tenk å starte det nye året som fersk Eurojackpot-millionær! For to norske spillere ble dette virkelighet da de på selveste nyttårsaften fikk Telefonen fra Hamar.

En mann i 30-årene fra Senja i Troms og Finnmark sikret seg 2. premien på nøyaktig 8 981 650 kroner, mens en kvinne i 30-årene fra Stavanger i Rogaland ble trukket ut som vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Snakk om pangstart inn i 2022!

Tidenes nyttårsfeiring

 - Seriøst? Det er jo helt vanvittig. Litt av et sjokk. Det blir en heftig start på det nye året i hvert fall. Jeg er helt skjelven nå, svarte 2. premievinneren fra Senja da Norsk Tipping avslørte at han hadde vunnet nesten 9 millioner kroner.

Mannen feiret nyttårsaften hjemme med familien, og hadde nettopp spist en bedre middag da den uventede telefonen kom.

- Dette er jo noe man har venta lenge på, da jeg har spilt i årevis. Vi kommer nok til å fortsette og pusse opp huset til neste år. I kveld skal vi fortsette og kose oss, sa millionæren som nesten ikke kunne vente med å sende opp rakettene. Nyttårsfeiringen fikk virkelig en ekstra dimensjon for senjaværingen dette året.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Sett denne? Vi oppsummerer de 10 største millionøyeblikkene fra 2021. På femteplass finner vi Eurojackpotvinneren av 25,9 millioner kroner. Fredag 5. februar vant en mann i 30-årene fra Narvik 2. premien i Eurojackpot, og var rimelig fornøyd med det. Les mer her

Ca. 239 mill. på fredag

Fredag 7. januar er det klart for årets første Eurojackpot-trekning. 1. premiepotten er nå på ca. 239 millioner kroner, mens 2. premien ligger på ca. 21 millioner kroner.

Så gjenstår det å se om noen her til lands starter året som nyslått mangemillionær. Det som uansett er helt sikkert er at vi uavhengig av hovedtrekningen alltid deler ut 1 million kroner til en heldig norsk spiller eller et andelslag/bank. For å ha et lodd med i hatten må man spille før fredag kl.19.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler