vinnerhistorie

Endelig fikk vi tak i tirsdagens millionvinner

Ingen norske spillere sikret seg første- eller andrepremiepotten i Eurojackpot, men en mann fra Haugesund kunne slippe jubelen løs. 

INGEN I ANDRE ENDEN: Vinneren av den nasjonale premien på 1 million svarer ikke.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:5. september 2022Endret:3. januar 2023

Det er ingen lett oppgave å tippe 5+2 rette som kreves for å ta førstepremien i Eurojackpot - og ingen spillere klarte akkurat det tirsdag. Som trøst kan vi glede oss over at førstepremien blir desto større fredag. Da vil potten være ca. 197 millioner kroner.

Nasjonal vinner

Hver tirsdag og fredag trekkes det ut en nasjonal vinner i Eurojackpot. Da vinner én spiller, et andelslag eller andelsbank 1 million kroner. Tirsdag ble det en mann fra Haugesund i Rogaland som ble trukket ut til å vinne millionpremien. 

- Jeg var på jobb og fikk ikke tatt telefonen. Jeg så det var anrop fra Norsk Tipping og ringte kundeservice for å sjekke det. Jeg ble kjempeglad og samtidig litt sjokkert, sier mannen og legger til at han først ikke trodde på det.

Mannen leverte vinnerkupongen på Centro kiosk i Haugesund.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tirsdagens gullrekke

Ingen spillere fikk 5+2 rette, men en spiller fra Tyskland og en spiller fra Slovenia fikk 5+1 og delte dermed andrepremiepotten. De vant 4 millioner kroner hver. Dette er tallene som ble trukket ut tirsdag (i stigende rekkefølge):

6 - 10 - 11 - 20 - 38

Stjernetall: 3 - 9

Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Fredagens Eurojackpot-trekning

Fredag 9. september er det igjen duket for Eurojackpot-trekning. Da vil førstepremiepotten være ca. 197 millioner kroner. Andrepremien anslås til å være ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Relaterte artikler