eurojackpotvinnerhistorie

To nybakte Eurojackpot-millionærer

Den nasjonale premien på 1 million kroner er på vei til en mann fra Karasjok. Vi fikk også en 3. premievinner som kunne juble over 1,3 millioner kroner. 

MILLIONVINNERE: To spillere ble millionvinnere denne fredagen. De heldige var en mann fra Karasjok, og en mann fra Trysil.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:10. desember 2021Endret:3. januar 2023

Ingen av de som hadde levert Eurojackpot denne fredagen hadde 5 + 2 rette. Fire utenlandske spillere vant 6,3 millioner kroner hver, etter å ha prikke 5+1, altså andrepremien.

Selv om det ikke gikk helt til topps for noen norske spillere denne gangen, var det likevel grunn til å juble for to av dem. Vi trakk som vanlig en spiller som vant den nasjonale premien på 1 million kroner, samtidig fikk vi en 3. premievinner som stakk av med nesten 1,3 millioner kroner. 

Mann fra Karasjok

Hver fredag trekker vi ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner. Denne fredagen var det en mann fra Karasjok som kunne juble høyest.

Innleveringsfrist for Eurojackpot er 19.00 fredag

- Seriøst, dette var litt av en julegave. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, sier den glade vinneren som var midt i julepynting av huset da vi overrasket med millionpremien. 

Lagret nummeret

Karasjokingen hadde en følelse på hva som var i ferd med å skje da han så mobilen ringe. 

- Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje, men jeg har lagret nummeret på mobilen. Så da det ringte nå nettopp sto det "Norsk Tipping" på displayet.

Vinneren vet allerede hvor en del av pengene vil ende opp. 

- Jeg er veldig glad i fotball, så noe av pengene kommer nok til å bli brukt til fotballreiser. Ellers vet jeg ikke helt, vi får se.

- Nå gleder jeg meg til å ringe foreldrene mine, og kanskje noen kompiser. Det spørs om jeg blir trodd, men jeg har heldigvis synlig bevis på mobilen, humrer mannen.

Mann fra Trysil

Det var ikke bare mannen fra Karasjok som stakk av med store summer. En mann fra Trysil prikket 5+0, som er 3. premie i Eurojackpot. Denne gangen ga det nesten 1,3 millioner kroner.

Tryslingen sjekket resultatet selv i appen, med oss på telefonen. 

- Her står det jo 1 272 790 kroner, dette hadde jeg aldri regnet med, for en overraskelse, utbryter mannen.

- Nå er vi midt i planlegging for årets julegaver, så dette kommer godt med. Nå må vi bare la dette synke inne, så kommer nok denne kvelden til å bli topp.

Vi gratulerer vinnerne!

Fredagens tallrekke

Følgende tall ble trukket ut fredag 10. desember:

8 - 9 - 30 - 34 - 48 

Stjernetall: 5 - 8

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Neste ukes premiepotter

Fredag 17. desember er 1. premiepotten anslått å ligge på ca. 730 millioner kroner. 2. premiepotten vil ligge på ca. 25 millioner kroner.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler