eurojackpotvinnerhistorie

Mann i 30-årene stakk av med millionen i Eurojackpot

En tysk spiller stakk av med førstepremiepotten på 324 millioner kroner. Den nasjonale premien på 1 million kroner er på vei til en mann i 30-årene fra Sogndal.

MILLIONGLEDE: Det ble glede og god stemning hjemme hos en mann i 30-årene fra Sogndal da han fikk vite at han hadde vunnet 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:15. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Kun én heldig spiller hadde alle de rette tallene, altså fem hovedtall og to stjernetall. Vedkommende kommer fra Tyskland, og sikret seg hele førstepremiepotten på over 324 millioner kroner. 

Den nasjonale vinneren

Hver fredag trekker vi ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner. Denne fredagen var det en mann i 30-årene fra Sogndal som kunne juble høyest. 

- Wow, det er fantastiske nyheter, utbryter sogndølen når vi forteller at 1 million kroner er på vei.

Da vi ringte satt mannen i sofaen og så på TV. 

- Jeg så på en dokumentar som ikke handlet om spesielt hyggelige ting, så nå fikk humøret en skikkelig opptur, sier han.

Leverte i ruskeværet

- Jeg var på ferga i skikkelig ruskevær tidligere i dag. Jeg satt meg derfor inne og hadde ikke så mye annet å finne på, så jeg plukket opp mobilen og leverte en kupong. Det er jeg veldig glad for nå, humrer mannen.

At pengene kommer godt med, er det ingen tvil om.

- Jeg er på boligjakt om dagen, og dette kommer til å gjøre den jobben en del enklere.

- Jeg må klype meg i armen

Vinneren kunne meddele at han er litt usikker på hvordan kvelden og helgen blir videre. 

- Planen var å se en krimserie i kveld, men jeg er ikke helt sikker på om jeg klarer å konsentrere meg nå, det kommer til å blir en annerledes kveld, det er helt sikkert.

- I morgen tidlig kommer jeg til å lure på om dette virkelig har skjedd. Jeg skal i hvert fall klype meg i armen, og i tillegg sjekke anropsloggen på telefonen når jeg våkner, sier han lattermildt. 

Vi gratulerer!

Fredagens vinnerrekke

Dette er tallene som gjorde en tysker 324 millioner kroner rikere:

2 - 6 - 8 - 21 - 25 

Stjernetall: 6 - 9

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Neste ukes premiepotter

Fredag 22. oktober er førstepremiepotten anslått å ligge på ca. 100 millioner kroner. 2. premiepotten vil ligge på ca. 18 millioner kroner.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler