eurojackpot

Eurojackpot: Førstepremiepotten har passert 100 mill.

Førstepremiepotten i Eurojackpot fikk stå i fred på tirsdag og legger derfor på seg til neste trekning. Fredag ligger det ca. 155 millioner kroner i førstepremiepotten til den eller de som klarer 5+2 rette i Eurojackpot. 

VINNERNUMMER: Dersom du får en telefon fra nummeret 625 60 000 på fredag, kan det være gode nyheter i vente.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:23. august 2022Endret:3. januar 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot har ikke fått mye tid til å vokse de siste ukene. På bare en uke har førstepremiepotten blitt vunnet og utbetalt to ganger og dermed gått tilbake til star på 10 millioner euro (rundt 97-98 millioner kroner med dagens eurokurs).

Tirsdag ble potten imidlertid stående, noe som vil si at det fredag er nye muligheter for å vinne den gjeve førstepremiepotten på ca. 155 millioner kroner. 5+1 rette holder til andrepremie mens 5+0 holder til en tredjepremie.

Penger til strømregninga

En heldig mann fra Bærum fikk likevel noe å juble for etter tirsdagens Eurojackpot-trekning - han ble nemlig trukket ut som vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

– Oi, så fint! Det er ikke kødd eller? Regner med det er det folk spør om først, smilte en blid vinner da han fikk millionbeskjeden.

– Den kommer godt med. Jeg har dessverre ingen store premieplaner: Med regninger og særlig strømregninger går det nok fort med i sluket det der, tenker jeg. Men det føles veldig fint, forsikret han.

LES MER: Leverer du Eurojackpot fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 26. august. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 155 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 21 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler