eurojackpotvinnerhistorie

Hylte på kino da hun vant 3. premien i Eurojackpot

Fredagens norske 3. premievinner i Eurojackpot fikk sjokk da hun sjekket telefonen etter kinoturen. Der ventet tre ubesvarte anrop fra Norsk Tipping og en hyggelig overraskelse. 

EUROJACKPOT-HYL: Det ble livat på kinoen da 3. premievinneren sjekket mobilen.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. november 2021Endret:3. januar 2023

Ingen verken i inn- eller utland hadde alle 5 + 2 rette fredag 26. november, og 2. premiepotten ble delt av fire utenlandske spillere som hver vant ca. 5 millioner kroner.

Etter at hovedtrekningen i Finland var gjennomført ble det imidlertid klart at vi fikk en norsk 3. premievinner, som etter å ha delt premien med ni utenlandske spillere satt igjen med nøyaktig 718 455 kroner. Her hjemme ble også den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner nok en gang delt av en andelsbank.

– De andre måtte tro jeg var gæren

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i den norske 3. premievinneren fredag kveld, men etter et nytt forsøk dagen derpå var det en rimelig fornøyd vinner som svarte i andre enden. Den 26 år gamle kvinnen fra Bærum hadde vært på kino med samboeren under Eurojackpot-trekningen, og fikk derfor ikke med seg de tapte anropene fra Hamar før etter at filmen var ferdig. 

– Jeg fikk litt sjokk da jeg sjekket mobilen, forklarer kvinnen, som fra før hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer.

Etter oppfordring fra samboeren gikk hun dermed inn på Norsk Tippings mobilapp for å se om det stod noe der. 

– Først trodde jeg at jeg hadde vunnet 10 000, men da jeg så hvor mye det egentlig var kom det en lyd fra meg som jeg aldri har hørt før. Jeg stod på kinoen og hylte, hoppet og danset for meg selv. De andre måtte tro jeg var gæren, ler den fornøyde bæringen, som ønsker å være anonym.

Den påfølgende natten ble det forståelig nok minimalt med søvn for vinneren som kunne fortelle om hyggelige planer i vente: 

– Jeg har bursdag i morgen, så det blir en feiring med venninner og tvillingsøsteren min i kveld. 

Premien skal den snart 27 år gamle vinneren bruke på å kjøpe seg inn i samboerens leilighet.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer bærumskvinnen med både bursdag og 3. premie! 

Kona skal shoppe 

For åttende gang i år, og tredje fredag på rad, gikk den nasjonale tilleggspremien til andelsspill fredag 26. november–denne gangen til en andelsbank hvor 10 spillere endte opp med 100 000 kroner hver.

En av de heldige var en 44 år gammel mann fra Sarpsborg i Viken. At han måtte dele millionen med 10 andre la absolutt ingen demper på gleden.

– Tusen takk! Jeg kan ikke tro det, jubler den fornøyde andelsbankvinneren da Norsk Tipping serverer han vinnerbeskjeden. 

– Jeg har en slags internkonkurranse med sjefen min gående, hvor vi ser hvem som eventuelt vinner først. Vi spiller begge på Eurojackpot, humrer sarpsborgmannen, som samtidig er fullt klar over at det skal utrolig mye ren flaks til for å vinne i lotterispill.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

44-åringen er opprinnelig fra Romania men har bodd i Sarpsborg i tre år sammen med kona, som for øvrig også var mer enn fornøyd med å få 100 000 kroner ekstra inn på konto. 

– Hun sitter her og er veldig glad for å kunne shoppe enda litt mer, ler den blide vinneren.

Utover å tæppe bankkortet litt ekstra fremover, hadde ikke ekteparet noen spesifikke planer for premien. De skal likevel tilbringe julen i Romania i år, så da spørs det om det kanskje vanker noen ekstra fine julegaver på familien der. 

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer 44-åringen fra Sarpsborg og alle de ni andre andelsbankvinnerne! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens hovedtall

I hovedtrekningen fredag 26. november fikk vi disse hovedtallene:

7 - 17 - 21 - 37 - 39 

Stjernetall: 3 - 5

Millionær til jul?

Fredag 3. desember er det klart for adventstidas første Eurojackpot-trekning. 1. premiepotten fortsetter å vokse og vil nå være på ca. 436 millioner kroner, mens 2. premiepotten rommer ca. 21 millioner kroner. Så gjenstår det å se om noen klarer å karre til seg hele sulamitten og gå julehøytiden i møte som mangemillionær.  

Lykke til! 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler