extra

Klart for høstkos med Extra

Tirsdag kveld er det igjen klart for Extra-trekning. Bli med på spenningen og lys opp i høstmørket med ukas luneste trekning. 

HØSTKOS: Noen gråter når sommeren er på hell, men mange vet også å kose seg litt ekstra om høsten.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:9. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Høsten er godt i gang og dagene blir stadig kortere. Det betyr flere lag og kalde neser, men det blir også flere anledninger til å kose seg litt på mørke kvelder. Tirsdag 12. oktober kan man for eksempel slenge en ekstra kubbe i peisen og bli med på ukas luneste trekning.

Bingo ganger hundre

En som fikk det ekstra hett tirsdag 5.oktober, var Laila Skogen. Hun var på ferie i Spania da Norsk Tipping ringte og fortalte at hun var kveldens Extra-kandidat. 

– Å, herre ... Kjære meg, svarte den heldige vinneren da hun fikk beskjeden om at hun allerede hadde sikret seg en inngangssum på 239 775 kroner.

Skogen endte til slutt opp på det nest øverste trinnet på premiestigen med en sum på nøyaktig 1 078 985 kroner - og etter samtalen med Norsk Tipping ventet en bedre middag og en liten flaske sjampanje, som de tilfeldigvis hadde stående. Godt var nok det, for som kandidaten selv sier:

– Man blir litt tom etter noe sånn. Jeg unner alle en telefon fra dere. Dette var som bingo ganger hundre.

LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid mange vinnere i Extra

Extra er et bingolignende spill, hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Som om ikke det var nok finnes det også Extra-sjansen hvor en pott på 100 000 kroner som blir fordelt mellom 1 og 25 tilfeldige spillere. Til sammen legger det opp til en til tider svært spennende tirsdagskveld for den som har fått avgårde kupongen innen spillefristen. 

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler