sportfantasy

Fantasylosen: Haaland en selvfølge som kaptein

Fantasylosen har satt opp sitt tips til dagens "Dobbel" fra Champions League. Erling Haaland er selvskrev på laget.

KAPTEIN: Erling Haaland er kaptein i Fantasylosens tips når han igjen skal i aksjon i turneringen han elsker.
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:21. februar 2023Endret:22. februar 2023

Velkommen til Fantasylosens tips til Dobbel-turneringen i Champions League tirsdag og onsdag. Disse turneringen er en jaktstart med to kamper inkludert der vi må velge oss seks spillere totalt fra fire klubber og vi kan maks ha fire spillere fra samme klubb. 

I denne turneringen er det Leipzig-Manchester City og Inter-Porto som gjelder. 

Sett opp ditt lag her.

Det første vi tenker på i en slik turnering er hvordan vi tror de to kampene vil gå. Her er det to favoritter i Manchester City og Inter. Vi tror det blir mye mål til Manchester City og at Inter har den største sjansen for å holde nullen her. Da går vi for tre spillere fra hvert av lagene vi har mest troa på.

Erling Haaland (BN: -3.44) - kaptein

Det blir Haaland-show når Champions League hymnen endelig er tilbake. Siden hans Champions League-debut i 2019 har nordmannen scoret hele 28 mål på 23 kamper i denne turneringen. Denne sesongen har han bøttet inn mål for Manchester City og står med 32 mål etter 31 opptredener i alle turneringer opptredener. Mannen som sier han har Champions League-hymnen som ringetone blir selvsagt vår kaptein.

Riyad Mahrez (BN: -1.80) - visekaptein

Sistemann fra de lyseblå fra Manchester er en annen mann som ofte trives i Champions League. I denne turneringen står han med 43 opptredener for Manchester City, noe som har resultert i 15 mål og 14 målgivende. Han satt på benken i helgens Premier League kamp, noe som gjør at vi tror han starter denne. Vi får heldigvis lagoppstillingene før fristen, så vi kan reagere om han ikke starter. 

Ilkay Gündogan (BN: -0.72)

Sistemann fra Manchester City blir Gündogan. Det sto mellom han, Grealish og Foden. Vi gikk for tyskeren siden han gir bedre bonuspoeng, samt tryggere på spilletid. I tillegg vil Gündogan mest trolig ta flere cornere og frispark nå som Kevin De Bruyne er utelatt fra troppen. Om Gundogan heller ikke skulle starte ville vi gått for Grealish eller Foden. 

Federico Dimarco (BN: -0.44)

Vi tror som sagt Inter holder nullen her, og da vil vi være involvert i forsvaret her. Siden sesongen startet opp igjen etter VM har de holdt nullen i 6 av 11 kamper i alle turneringer. Dimarco er en offensiv vingback som kan gi oss både mål og målgivende i tillegg. Han står med tre scoringer og tre målgivende i Serie A, og i høst ble det én scoring og to målgivende i Champions League. 

Francesco Acerbi (BN: -0.16)

Siden Dumfries er midtbanespiller i denne turneringen tror vi ingen av de andre forsvarspillerne vil bidra offensivt, eller at Onana får nok redninger for poeng. Derfor blir vår andre forsvarsspiller den som er forventet å starte som gir oss best utfall med bonuspoeng, nemlig Acerbi. 

Lautaro Martínez (BN: -1.12)

Sistemann i laget blir Inter sin mest sannsynlige målscorer i denne kampen. Etter VM har argentineren scoret åtte mål på elleve kamper i alle turneringer. 

Bonuspoeng (BN): -8.40

Da har vi valgt ut de seks spillerne vi trenger, og ender opp med dette laget:

KAPTEIN: Erling Haaland er kaptein i Fantasylosens tips når han igjen skal i aksjon i turneringen han elsker.

Tirsdag

I denne turneringen (tirsdag) er det Liverpool-Real Madrid og Eintracht Frankfurt-Napoli som gjelder. 

Sett opp ditt lag her.

Det første vi tenker på i en slik turnering er hvordan vi tror de to kampene vil gå. Våre første tanker her er at Napoli er laget vi har mest troen på. Derfor vil vi ha maks antall spillere fra de, inkludert en kaptein og visekaptein. Bonuspoeng vi får på hver spiller ser du i parentes. 

Victor Osimhen (BN: -2.16)

Osimhen er vår kaptein. Toppscorer i Serie A med sine 18 mål og 3 målgivende. Han er i helt fantastisk form om dagen med 9 scoringer på de siste 7 kampene i ligaen, der han har funnet nettmaskene i alle de kampene minst en gang. Om denne formen fortsetter også i Champions League blir det mye poeng på nigerianeren.

Khvicha Kvaratskhelia (BN: -1.50)

Osimhen sin lekekamerat, Kvaratskhelia, er vår visekaptein. Georgieren imponerte oss stort i høstens gruppespill da han endte med to mål og fire målgivende på fem kamper spilt. I ligaen står han med ti mål og ni målgivende pasninger. Han er i veldig god form og har nå gått fem kamper på rad i ligaen med enten mål eller målgivende. Han er også førstevalg på straffespark, noe som alltid er en bonus i Fantasy.

Giovanni Di Lorenzo (BN: -0.12)

For vår tredje Napoli spiller ser vi til forsvaret. Napoli har nå holdt nullen i tre strake ligakamper. De er laget som har sluppet inn færrest mål i den Italienske ligaen med sine 15 innslupne på 23 kamper spilt. Di Lorenzo er en offensiv back. Han har fire målgivende og ett mål i ligaen denne sesongen, mens i høstens gruppespill ble det én målgivende og ett mål på italieneren.

Amir Rrahmani (BN: +0.04)

Vi tror Napoli holder nullen, men ser ikke så store muligheter for offensive returer blant de tre andre forsvarsspillerne etter Di Lorenzo. Tror heller ikke på mye redninger fra keeperen. Derfor velger vi den som er forventet å starte som gir oss best bonus, og det er Rrahmani!

Da har vi fylt opp kvoten på Napoli spillere, og siden vi ikke skal ha noen fra Eintracht Frankfurt, ser vi til den andre kampen for å fylle de to siste plassene i laget.

Mohamed Salah (BN: -0.96)

Denne kampen virker veldig åpen. Salah er toppscorer i Champions League med sine sju mål i gruppespillet. Egypteren har hatt et svakt 2023, men virker å ha funnet tilbake til formen nå og står med ett mål og én målgivende på de siste to ligakampene. Han tar straffespark og spiller alltid hele hampen, noe som er en fordel i fantasy. 

Karim Benzema (BN: -0.72)

Vi tror begge lag scorer i denne kampen, og da tar vi med Benzema som sistemann i dette laget også. Han scoret hele 15 mål i Champions League i fjorårets sesong. Har ikke vært like ekstrem denne sesongen, men står med elleve mål og tre målgivende i La Liga på 13 kamper spilt. Er i likhet med Salah førstevalg på straffespark for sin klubb. Benzema mistet helgens kamp i La Liga med en liten muskelskade, men han er med i troppen og vi tror han starter. Her er det uansett viktig å se på lagoppstillingen før fristen siden Benzema ikke har noe sikkerhetsnett som spiller. Om han ikke starter ville vi byttet til Vinícius (BN: -0.64). 

Bonuspoeng (BN): -5.42  

Da har vi valgt ut de 6 spillerne vi trenger, og ender opp med dette laget:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler