tippingvinnerhistorie

Etter 38 år med samme kupong satt endelig milliongevinsten

- Nå ble jeg rørt. Jeg har levert denne kupongen siden 1980, sa mannen som var den eneste med 12 rette på Søndagskupongen.

FULLKLAFF: En Kristiansand-mann fikk fullklaff med tippekupongen han har levert fast siden 1980.Ola Persheim
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:25. juni 2018Endret:2. januar 2023

For andre uke på rad var det bare én tipper som klarte å få 12 rette på Søndagskupongen. I slike tilfeller blir premien ekstra høy, siden alenevinnere får bonuspotten også. Dermed ble det drøyt 1,1 million kroner i premie til en mann fra Kristiansand.

- Sier du det? Jeg har ikke sjekka kupongen, men det høres jo helt fantastisk ut. Blir faktisk litt rørt nå, sa mannen da vi ringte.

Fast kupong

Forrige helgs vinner hadde hadde studert kupongen og valgt å gardere med Mexico i kampen mot Tyskland, men  Kristiansand-vinneren hadde gjort det på en annen måte.

- Det stemmer. Denne kupongen har jeg levert siden 1980. Den gang satte jeg opp kryssene slik jeg trodde kampene kom til å ende. Men de gjorde jo ikke det. Så da sa jeg til meg selv at jeg likegodt kunne fortsette å levere den samme kupongen i stedet for å vurdere kampene hver uke. Slik startet det, kunne den nybakte tippemillionæren fortelle.

Kupongen er et 32 rekkers system, det vil si fem halvgarderinger og sju kamper uten gardering. Stort sett leverer mannen de samme kryssene både lørdag og søndag. Det har ikke blitt premie hver uke for å si det sånn, men søndagens fulltreff var ikke den første.

- Neida, i 2000 ble det 330.000 kroner, så kupongen har blitt et skikkelig overskuddsforetak, lo mannen.

Relaterte artikler