tipping

Feillevert kupong ga 12 rette og 150.000 kroner

Tippelaget "Score" skulle på tur til London. Allerede til frokost første dagen ble premien innkassert.

12 RETTE PÅ FOTBALLTUR: Tippelaget "Score" var på fotballtur i London da de fikk 12 rette i Tipping. Fra venstre: Jan Erik Mathiesen, Svein Wie, Olav Haukeland, Rune Steinsbu og Carsten Wickman.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:7. november 2018Endret:2. januar 2023

Vi skrur tida tilbake et par uker. Nærmere bestemt 18. oktober.

Tippelaget "Score" fra Bergen har bestilt London-tur og skal sette seg på flyet dagen etter. Men ingen fotballtur uten noen leverte tippekuponger.

 Olav Haukeland hadde ansvaret for innleveringen.To 288-rekker skulle leveres på Lørdagskupongen.

- To av oss fylte 60 i år. Det feiret vi med en London-tur, forteller Haukeland.

Feillevert

Lørdag morgen sitter gjengen samlet for å spise frokost i London da det tikker inn en sms på telefonen til Haukeland. 

"Gratulerer, du har vunnet i TIPPING MIDTUKE", står det i meldinga. Det skjønner de lite av. For de har jo ikke spilt på Midtukekupongen, som denne uka var på fredag.

Karene fullfører frokosten før Haukeland logger inn oss Norsk Tipping for å sjekke. Da viste det seg at tippelaget hadde vunnet 147.815 kroner.

- Den ene av våre to Lørdagskuponger ble sendt inn feil og kom med på Midtukekupongen (fredag 19.oktober) uten at vi la merke til det. Feilen gjorde jeg. Sett i ettertid er jeg glad for den feilen, sier Haukeland.

Det er ikke første gang tippelaget før 12 rette, men første gang de vinner en så svær sum.

- Vi hadde jo 12 rette uka før også, men det var nok mange som hadde. De største premiene kommer når det er litt tilfeldig. 

"Score"

1x12 rette, 9x11 rette og 34x10 utgjorde 147.815 kroner. 12 rette var det som hadde denne dagen og det ga 96.375 kroner, men med hele 9x11 og 34x10 steg premien til nesten 150.000 kroner.

Dette var første gang tippelaget vant så mye. Turen ble også vellykket. Lørdag bød på 12 rette til frokost og Brentford - Bristol City til kvelds. Navnet "Score" kommer fra fornavnene til alle medlemmene. Svein, Carsten, Olav, Rune og Jan Erik.

PS! Den riktige leverte kupongen ga åtte rette på Lørdagskupongen.

Spill Tipping her! Frist lørdagskupongen: Lørdag 15.55.

(Sannsynligheten for 12 rette er 1:531.441)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler