flaxvinnerhistorie

FLAX-millionær: - Nå blir det fotballtur for å se Haaland

En mann fra Drøbak vant 1 million kroner på MillionFlax kvelden 1. juledag. - Jeg skal ta med sønnene mine til Dortmund for å se Erling Braut Haaland, røper mannen.

JUBL: En mann fra Drøbak ble FLAX-millionær 1. juledag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. desember 2021Endret:3. januar 2023

Mannen som for tiden er på juleferie kjøpte loddet da han satt og slappet av med filmen  «Forrest Gump» 1. juledag.

Flax kan skrapes digitalt her

- Jeg kjøpte det i appen. Etter hvert skrapte jeg frem 1 million, så 1 million til - og jammen kom det ikke 1 million til. Jeg jublet at jeg hadde vunnet 1 million, men så måtte jeg begynne å telle nullene og sjekke at det stemte. Og det gjorde det, forteller mannen.

Les også: Startet julaften med å skrape lodd - ble FLAX-millionær

Leilighet og fotballtur

Da vi spurte hva han skal bruke pengene til, kom svaret kjap. 

- Jeg skal ta med sønnene mint på fotballtur til Dortmund for å se Erling Braut Haaland. Jeg håper vi klarer å få til en tur denne sesongen hvis det åpner opp igjen, sier mannen.

Flax kan skrapes digitalt her

- I tillegg skal jeg bruke mye av summen til en leilighet, legger han til.

Liten feiring

Han sier det ble feiring med champagne da millionpremien var et faktum. 

- Dette var veldig kjekt. Vi spretta en champagne, sier han.

Les også: Ble FLAX-millionær bittelille julaften

- Hva følte du da det gikk opp for deg at du hadde vunnet 1 million kroner?

- Det var en uvirkelig og helt magisk følelse, svarer den nybakte FLAX-millionæren. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flaxkan skrapes digitalt her

Fysisk flax kan kjøpes hos Norsk Tippings kommisjonærer, i kiosker eller dagligvare. 

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler