fantasyoddsen

Kan noen stoppe Verstappen i Canada Grand Prix?

Red Bull-teamet har vært i en egen liga så langt denne sesongen og vunnet alle løp. De to siste løpene har imidlertid flere av teamene hevdet seg i toppen. Blir Canada stedet der Red Bull-dominansen stoppes?

SPENNING I VENTE: Det er knyttet stor spenning til årets åttende løp som skal kjøres på Circuit Gilles-Villeneuve i Canada.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. juni 2023

Regjerende verdensmester Max Verstappen har dominert og vunnet de to foregående Formel 1-løpene, men teamkamerat Sergio Perez har slitt både i Monaco og Spania.

Samtidig har Aston Martin pustet Red Bull-teamet i nakken med Alonsos fire andreplasser og en andreplass. De siste løpene har også Alpine og spesielt Mercedes vært nærmere sesongens desidert beste team.

Denne helgen er det klart for månedens siste løp i Canada Grand Prix.

Under Canada Grand Prix kan du sette opp ditt Formel 1-lag på Fantasy, der det vil være en garantipott på 30 000 kroner i premie.

Fristen for å sette opp lag er til kvalifiseringen lørdag 17. juni kl. 22:00.

Flere team i toppen

Sommerens første Formel 1-løp i Spania ble en spennende affære der Mercedes viste at de er nærmere Red Bull og toppen av pallen, enn de har vært på lenge. Lewis Hamilton tok andreplassen bak Verstappen, mens teamkamerat George Russell tok tredjeplassen.

Også i Monaco helgen før var Verstappen suveren på topp, mens teamkamerat Sergio Perez endte sist i kvalifiseringen. Meksikaneren kjørte seg opp til en 16. plass, mens både Aston Martin og Alpine var på pallen. Også de to Mercedes-førerne var innenfor topp fem.

Max Verstappen har likevel vært i en egen dimensjon denne sesongen og vunnet fem av sesongens sju løp. Han har også to andreplasser. I fjor satte nederlenderen rekord for flest seiere i løpet av en sesong, med 15 førsteplasser.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hamilton og Ferrari er mestvinnende i Canada

I fjorårets Canada Grand Prix tok Ferrari-fører Charles Leclerc pole position, mens Max Verstappn vant løpet. I tillegg til Verstappen har Hamilton og Alonso vunnet i Canada. Med sine sju seiere er Lewis Hamilton, sammen med Formel 1-legenden Michael Schumacher, den føreren med flest seiere i Canada. Fernando Alonso vant der tilbake i 2006.

Ferrari har vunnet Canada Grand Prix elleve ganger tidligere og er det teamet med flest seiere der. Forrige gang Ferrari vant på Circuit Gilles-Villeneuve var med Sebastian Vettel i 2018. Ingen av dagens Ferrari-førere har vunnet i Canada.

Circuit Gilles-Villeneuve

Den canadiske racerbanen Circuit Gilles-Villeneuve er rask gatelignende bane i Montréal i Québec. Banen er designet for billøp, men brukes til daglig som offentlig vei. 70 runder skal kjøres på den 4,361 km lange banen med 14 svinger, to DRS-soner og flere lange strekninger.

Banen har opp gjennom årene sørget for mange intense og underholdene løp, med flere forbikjøringer og krevende kretser.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler