fantasyoddsen

USA Grand Prix: Kappløp om andreplassen mellom Perez og Hamilton

McLaren klatrer raskt oppover i konstruktørmesterskapet, mens Lewis Hamilton nærmer seg Sergio Perez. Samtidig kan Verstappen ta sin 50. seier i helgens USA Grand Prix.

SIRKUS: I helgen kjører Lewis Hamilton for å kutte ned på forspranget til Sergio Perez.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. oktober 2023

Denne helgen kjøres sesongens andre løp på amerikansk jord når det er klart for USAs Grand Prix i Austin i Texas.

Fører- og konstruktørmesterskapet er allerede avgjort i Red Bull og Max Verstappens favør, men det er likevel fem løp, to sprintløp og flere spennende dueller igjen før sesongen er over.

USA Grand Prix og sesongens femte sprintløp kjøres på Circuit of the Americas i Austin, Texas. 56 runder skal kjøres på den 5,513 km lange banen med 20 svinger, to rettstrekker og to DRS-soner.

Under USA Grand Prix denne helgen kan du sette opp ditt eget Formel 1-lag på Fantasy. Sprintløpene lørdag gjør at det denne gangen er fire poenggivende runder med potensiale for flere poeng enn tidligere.

Tre løp med begge førerne på pallen

McLaren fikk en vanskelig start på årets sesong og havnet utenfor poengene i årets to første løp. Etter flere løp med begge førerne i bunnen av resultatlisten, gjorde McLaren endringer på bilene sine.

De to siste løpene har Lando Norris og Oscar Piastri tatt en andreplass og en tredjeplass hver. Nykommeren Piastri tok også karrierens første Formel 1-seier i sprintløpet i Qatar for to uker siden.

De siste tre løpshelgene har McLaren sikret seg 104 poeng – flere poeng enn noe annet team.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hamilton kan bli nummer to

Sju ganger verdensmester Lewis Hamilton var ute av Qatar Grand Prix før første sving for to uker siden. Briten har vært på podiet fem ganger denne sesongen og ligger på tredjeplass i førermesterskapet – bare 30 poeng bak Sergio Perez. Andreplassen er derfor innenfor Hamiltons rekkevidde.

Hamilton har seiret på Circuit of the Americas fem ganger tidligere og er den føreren med flest seiere på den amerikanske racerbanen.

Forrige gang Hamilton vant et Formel 1-løp var i Saudi Arabia Grand Prix i 2021.

På Oddsen er nok engang Max Verstappen favoritt til å vinne helgens løp med 1.22 i odds. Deretter følger Lando Norris med odds på 14.00, foran Oscar Piastri som har en odds på 17.00. (Husk at oddsen kan endre seg frem til løpsstart).

Kan ta seier nummer 50

Max Verstappen har vært sesongens overlegne ener og sikret sin tredje strake verdensmester-tittel i Qatar. Nederlenderen har vunnet 14 av sesongens 17 løp og satt rekord for lengste seiersrekke med ti strake seiere på rad.

Siden Verstappen tok sin første Formel 1-seier i Spania Grand Prix i 2016, har den ferske verdensmesteren vunnet totalt 49 løp – sett bort fra sprint-løpene.

I helgens USA Grand Prix kan Verstappen ta sin 50. seier i karrieren.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler