fantasyoddsen

Spektakulære Miami Grand Prix – Verstappen er favoritt foran Perez

Gatebane ved den amerikanske kysten, med en «marina», palmetrær og veldig skiftende vær. Første helgen i mai er det klart for det første av tre løp i USA denne sesongen når Miami Grand Prix 2023 skal kjøres.

SPEKTAKULÆR: Det er duket for mye spenning og bra racing, når Formel 1-løpet Miami Grand Prix kjøres første helgen i mai.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. mai 2023

Fire løp på fem uker. Den neste måneden er fullpakket med Formel 1-løp både i USA, Italia, Monaco og Spania. Først ut er Miami Grand Prix, det spektakulære og relativt nye Formel 1-løpet, som også er det første av tre løp i USA denne sesongen.

I Miami Grand Prix kan du sette opp ditt Formel 1-lag på Fantasy, der det vil være en garantipott på 50 000 kroner i premie.

Fristen for å sette opp lag er til kvalifiseringen lørdag 6. mai kl. 22:00.

Motorsport rundt Hard Rock Stadium

Miami International Autodrome er en spesialbygd motorsportbane som går rundt Hard Rock Stadium i Miami i Florida. Miami Grand Prix ble arrangert for første gang i 2022, og det har derfor bare vært ett Formel 1-løp der tidligere.

Banelengden er på 5.412 km, med 19 svinger, tre DRS-soner, tre rettstrekker og en toppfart på 320 kilometer i timen. I fjor satte Max Verstappen banerekord med en tid på 1:31.361.

Red Bull har første- og andreplass i alle årets løp

Red Bull avsluttet fjorårets sesong på topp med seier i førermesterskapet og i konstruktørmesterskapet. Heller ikke starten på 2023-sesongen har vært en nedtur for det østerrikske Formel 1-teamet, som har tatt første- og andreplass i samtlige av sesongens løp.

Begge Red Bull-førerne har to seiere og to andreplasser, men det er regjerende verdensmester Max Verstappen som også nå leder VM-sammendraget med 93 poeng –seks poeng foran Sergio Pérez.

Verstappen har seiret – Leclerc har pole

Siden Miami Grand Prix kun har blitt kjørt en gang tidligere i Formel 1, er det også bare en fører som har vunnet på Miami International Autodrome.

I fjor vant Ferrari-fører Charles Leclerc kvalifiseringen og ble dermed den første føreren til å ta pole position i Miami. Red Bull-fører Max Verstappen startet løpet fra tredje startposisjon, men kjørte inn til seier foran de to Ferrari-førerne, Charles Leclerc og Carlos Sainz.

På Oddsen er Max Verstappen favoritt til å vinne helgens Miami Grand Prix med 1.50 i odds. Deretter følger Sergio Pérez med en odds på 4.00, mens seier til Charles Leclerc har en odds på 14.00. (Husk at oddsen kan endre seg frem til løpsstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Formel 1 på Fantasy

Nytt av året er at du nå kan føle på spenningen tilknyttet den populære motorsporten på en helt ny måte: gjennom Fantasy i Formel 1.

Under Miami Grand Prix kan du sette opp ditt lag på Fantasy, der det vil være en garantipott på 50 000 kroner.

Slik fungerer Fantasy på Formel 1

På Fantasy Formel 1 spiller du på de forskjellige rundene og Miami Grand Prix blir femte mulighet for å sette opp ditt eget lag. Kvalifiseringen kjøres lørdag 6. mai kl. 22:00, mens hovedløpet er søndag 7. mai kl. 21:30. For å delta må du ha satt opp ditt Formel 1-lag innen kvalifiseringen starter. 

Fristen for å sette opp lag er lørdag 6. mai kl. 22:00.

«5+1»

I Fantasy Formel 1 velger man fem sjåfører pluss en konstruktør. Det er ikke mulig å velge noen reserver. Man kan maksimalt velge to fra samme lag, det vil si enten en sjåfør + en konstruktør, eller to sjåfører.

Du velger selv fem førere og en konstruktør til laget ditt. En av førerne på laget velges som kaptein, mens den billigste sjåføren automatisk regnes som «underdog». Både kapteinen og underdogen får 1,25 x poeng.

Det gis poeng både til sjåfører og konstruktører, og dette skjer for prestasjoner i kvalifisering, i sprinter og i løpet.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler