oddsen

Fortsetter Tottenham-oppturen mot et vaklende Chelsea?

Tottenham nærmer seg tre måneder uten tap og kan gjøre vondt verre for Chelsea i lørdagens London-derby på Stamford Bridge. 

LONDON-RIVALER: Tottenham og Chelsea har fått bryne seg på hverandre allerede to ganger i 2022 - til helga kommer kamp nummer tre i løpet av drøye to uker.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. januar 2022Endret:3. januar 2023

Før helgens runde i Premier League er serieleder Manchester City 11 poeng foran Liverpool og 12 poeng foran Chelsea.

Premier League på Oddsen

Manchester City spiller borte mot Southampton søndag. City er Premier Leagues beste bortelag med ni seire, én uavgjort og ett tap. Vertene Southampton ligger på 12. plass og har syv hjemmekamper på rad uten tap. Forrige gang de tapte hjemme var 26. september i fjor mot Wolverhampton (0.1). Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Får Spurs Chelsa-revansj?

Rundens storoppgjør er London-derbyet Chelsea - Tottenham. Chelsea kommer fra 1-1 mot Brighton - og har bare én seier på de fem siste kampene i Premier League. Hjemme har de tre siste matchene endt uavgjort. Tottenham overbeviste onsdag da de snudde kampen borte mot Leicester. Tottenham lå under 2-1, men to scoringer av Steven Bergwijn helt på tampen gjorde at de kunne reise hjem til London med tre poeng i bagasjen. Tottenham har ikke tapt et Premier League-oppgjør siden 30. oktober i fjor da de røk 0-3 mot Manchester United. 

MEN: Spurs har absolutt noe å revansjere i helga. Faktisk blir det tredje gang i 2022 at de møter London-rival Chelsa. De to første kampene var semifinaleoppgjør i ligacupen (Carabao Cup). Her vant de blå 2-0 og 1-0 over to kamper, og sikret seg dermed finaleplass.

Liverpool spiller borte mot Crystal Palace. Liverpool har tre kamper på rad uten seier i PL og har ikke råd til å rote bort poeng i denne om de skal utfordre City om gullet. Palace er veldig variable, men har plukket en del poeng på eget gress.

Snur det for Everton?

Everton ligger helt nede på 15. plass og sparket manager Rafael Benitez etter 1-2 borte mot Norwich sist helg. Everton har ikke vunnet i Premier League i 2022.

Lørdag kommer Aston Villa på besøk til Goodison Park. Gjestene står uten seier på sine tre siste og kommer fra 2-2 hjemme mot Manchester United. 

Premier League på Oddsen

 

Fredag:

  • Watford - Norwich kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)

Lørdag:

  • Everton - Aston Villa kl. 13.30 (TV2 Sport Premium 1)

  • Manchester United - West Ham kl. 16.00 (TV2 Play)

  • Brentford - Wolverhampton k. 16.00 (TV2 Play)

  • Leeds - Newcastle kl. 16.00 (TV2 Sport Premium 2)

  • Southampton - Manchester City kl 18.30 (TV2 Sport Premium 1)

Søndag:

  • Arsenal - Burnley kl. 15.00 ((TV2 Sport 1)

  • Crystal Palace - Liverpool kl. 15.00 (TV2 Sport Premium 1)

  • Leicester - Brighton kl. 15.00 (TV2 Sport Premium 2)

  • Chelsea - Tottenham kl. 17.30 (TV2 Sport Premium 1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler