sportfantasyoddsen

Fotballens festdag er her – over 100 000 tilskuere er klare

Stadioner over hele landet er utsolgt. Det er duket for festdag på fotballens nasjondaldag.

FOLKEFEST: Det blir over 100 000 tilskuere på kveldens 16. mai-runde.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:16. mai 2023

I norsk fotball er det lite som måler seg med kampene 16. mai. I år er ikke noe unntak. Klubbene har mobilisert og det ligger an til å bli over 100 000 solgte billetter. Det ligger dermed an til den best besøkte 16. mai-runden siden 2009, ifølge TV 2.

Eliteserien-runden 16. mai (avspark 18.00 i samtlige kamper):

  • Aalesund - Molde

  • Brann - Stabæk

  • Lillestrøm - Sarpsborg 08

  • Rosenborg - Haugesund

  • Strømsgodset - Sandefjord

  • Viking - Odd

  • Vålerenga - HamKam

  • Tromsø - Bodø/Glimt

Eliteserien på Oddsen.

16. mai-runden var også temaet i H.U.B-podkasten som hadde Jan Gunnar Solli på besøk.

Hør episoden her:

Solli tipper på 16. mai-runden:

Jan Gunnar Sollis 16. mai-tips

Siste sjanse på Bonuspotten

De åtte eliteseriekampene utgjør denne ukas midtukekupong sammen med fire kamper fra Obos-ligaen.

Bonuspotten er på ca. 2,8 millioner. Dette blir derfor siste mulighet til å ta potten alene før det eventuelt blir en utbetaling til alle med tolv rette på Lørdagskupongen.

Her kan du tippe.

Full runde på Fantasy

På Fantasy inngår alle kampene i en egen turnering kalt "Full runde".

Her er det 20 000 i garantipotten.

Sett opp ditt lag her.

Her følger Fantasylosens tips for turneringen.

FANTASYLOSENS LAG: Her Fantasylosens lag for 16. mai-runden.

Her kan du levere Fantasylosens lag

Keeper

Selvik (FKH) 4.8M

Haugesund kan få med seg noe mot et Rosenborg som sliter, og som kun har scoret ett mål i snitt på sine seks første kamper. Om det ikke blir rent bur på Selvik, så snitter han på 4,67 redninger pr kamp, som uansett gir en del ekstrapoeng

Forsvar

Valsvik (SIF) 8.6M

Gode sjanser for rent bur hjemme mot Sandefjord. Og Valsvik er målfarlig. To mål allerede på kun seks kamper.

Therkildsen (FKH) 4.3M 

OOP (Spiller ute av posisjon). Listet som forsvarer, men spiller midtbane, og veldig offensiv sist mot Vålerenga, hvor han fikk med seg en målgivende pasning.

Dragsnes (LSK) 8.5M

Møter Sarpsborg 08 hjemme, som bare har scoret fem mål på seks kamper. Gode muligheter for rent bur og målpoeng i tillegg på Dragsnes. To målgivende foreløpig.

Midtbane

Pellegrino (B/G) 11.5M KAPTEIN

Syv mål og fire målgivende på Pellegrino på syv kamper i ligaen. Møter her Tromsø borte, som til nå har sluppet inn få mål. Men, her blir det nok en del baklengs, og Pellegrino vil mest sannsynlig være involvert. Pellegrino tar straffer og frispark, og er også på indirekte frispark og cornere.

Wolff Eikrem (MOL) 11.4M

Molde hanglet i sesongstarten, men står nå med tre seire og ti mål på de tre siste kampene. Møter bunnlaget Aalesund borte. Wolff Eikrem er involvert i det meste, og er på alle dødballer. Mest sannsynlig også straffer om han er på banen. Ett mål og to målgivende mot HamKam i runde 5. Om han ikke skulle være i startelleveren, får man evt inn Eriksen på sikkerhetsnett, og det er ikke noe dårlig alternativ det heller.

Vetlesen (B/G) 11.2M 

Kun to mål og en målgivende på Vetlesen så langt, men her kommer det mer. To skudd på mål mot Lillestrøm i runde 5, og ett mål sist mot Rosenborg.

Åsen (LSK) 10.4M

Åsen er involvert i mye fremover på banen, og tar alle dødballer bortsett fra straffer. To mål og en målgivende så langt.

Angrep

Finne (BRA) 14.8M VISEKAPTEIN

Fem mål og tre målgivende på Finne så langt, og i tillegg åtte skudd på mål. Hjemme mot nyopprykkede Stabæk på 16.mai bør bety målpoeng. Finner er også på straffer og frispark.

Brynhildsen (MOL) 11.9M

Brynhildsen skal være klar igjen. Ikke scoret mål enda, men store sjanser for det mot tabelljumbo Aalesund. Om han ikke starter kampen, får man inn Berisha på sikkerhetsnett om han starter.

Adams (LSK) 10.9M 

Adams er i form. Kun Pellegrino og Finne som har fått mer fantasypoeng enn Adams foreløpig denne sesongen Seks mål og en målgivende pasning på seks kamper. Hjemme mot Sarpsborg 08 bør det bli mål igjen. Spiller også mest sannsynlig hele kampen. Fem av seks 90’minuttere så langt.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler