oddsen

Norge er oddsfavoritter før søndagens utsolgte storkamp

Søndag blir det fotballfest på et utsolgt Ullevaal når Norge møter Sverige i Nations League. Spørsmålet er om Norge senker Sverige for andre gang på én uke?

SPENTE: Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard får besøk av Sverige på Ullevaal søndag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. juni 2022Endret:3. januar 2023

Norge står med syv poeng etter tre kamper i Nations League og topper puljen. Torsdag ble det 0-0 hjemme mot Slovenia.

Etter kampen kommenterte landslagstrener Ståle Solbakken at han var misfornøyd med førsteomgangen, men mente Norge hevet seg flere hakk etter pause.

- På en vanlig dag vinner vi med både to og tre mål etter den omgangen. I førsteomgang var vi under pari, men jeg er veldig fornøyd med andreomgangen. Noen ganger er det sånn og det må vi leve med. Vi har syv poeng på tre kamper, det er ikke så galt det, sa Solbakken til fotball.no.

Sverige på etterskudd

Søndag er det altså duket for fotballfest i hovedstaden når Sverige kommer til et utsolgt Ullevaal. Det er bare noen dager siden Norge slo Sverige 2-1 på Friends Arena i Stockholm. Erling Braut Haaland scoret begge målene til Norge, mens Anthony Elanga satte inn svenskenes trøstemål. 

Svenskene har havna bakpå i puljen og trenger sårt en seier. Sverige gikk på sitt andre strake hjemmetap i Nations League da de tapte 1-0 mot Serbia torsdag. Dermed står svenskene med én seier på tre kamper - og er fire poeng bak Norge. 

Blir det norsk seier søndag, vil svenskene være syv poeng bak med to kamper igjen å spille. Sverige vil da være uten mulighet til å vinne gruppa. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kapteinen gleder seg

Landslagskaptein Martin Ødegaard mener det var bittert at Norge ikke klarte å stikke av med alle poengene mot Slovenia torsdag og sier det er et revansjesugent norsk lag som møter söta bror. Dette er 110. gang Norge og Sverige møtes, og statistikken er på svenskenes side. De blågule har 59 seire, 25 kamper har endt uavgjort, mens Norge har vunnet 25 kamper. 

- Vi gleder oss til kamp på et fullsatt Ullevaal. Fin kamp og fine rammer. Vi gleder oss og er revansjelystne. Vi skulle hatt seier i dag, så vi trenger en seier på søndag, sa landslagskaptein Martin Ødegaard til VG etter matchen mot Slovenia torsdag kveld.

På Oddsen er Erling Braut Haaland & Co favoritter. I skrivende stund er det 2,00 på norsk seier, 3,40 på uavgjort og 3,60 på seier til svenskene. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Søndag kl. 18.00 Norge – Sverige (TV2)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler