oddsen

Endelig er det fotballfest igjen 16. mai

Det er tre år siden det var fotballfest 16. mai. Det ligger an til fullt hus på flere arenaer. Blant kampene er Vålerenga - HamKam, Aalesund - Molde og Bodø/Glimt - Tromsø.

FOTBALLFEST: Det er endelig duket for fotballfest 16. mai igjen når stadioner skal fylles over hele landet.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:12. mai 2022Endret:3. januar 2023

Mandag skal Eliteserie-arenaer fylles opp over hele landet. For første gang siden 2019 er det klart for en 16. mai-runde uten tiltak.

Alle Eliteserie-kampene er også på Midtukekupongen som har innleveringsfrist på mandag. Her kan du tippe.

Slik ser runden ut:


Lillestrøm - Sarpsborg 08

På Åråsen er det ventet over 7000 tilskuere. Over 6500 billetter er allerede solgt. Bortelaget bidrar også til folkefesten.

Sju busser fra Sarpsborg er allerede fullbooket torsdag. Over 500 sarpinger er ventet på bortetribunen.

Lillestrøm har fått en forrykende start på årets sesong. "Fugla" er ubeseiret etter seks serierunder. Molde er slått på bortebane, mens de også fikk med seg poeng fra Aspmyra. 

Lillestrøm - Sarpsborg 08 på Oddsen.


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Aalesund - Molde

I Aalesund skal Aafk for første gang få besøk av erkerivalen på 16. mai. To poeng skiller rivalene så langt i sesongen.

Noe vertskapet på 16. mai er langt mer fornøyd med enn gjestene. Begge lag har tapt to kamper. Vertene er ubeseiret hjemme på Color Line stadion.

Aalesund - Molde på Oddsen.

Rosenborg - Sandefjord

På Lerkendal er det allerede solgt 14 000 billetter. Trønderne skal revansjere det fæle tapet på Marienlyst sist runde. 

De to hjemmekampene så langt har gitt fire poeng for Kjetil Rekdal.

Motstanderen 16. mai er blant årets mest variable. Sandefjord tapte 3-0 mot HamKam. Sandefjord slo Strømsgodset hele 5-0 borte før de tapte 3-1 hjemme mot Vålerenga.

Rosenborg - Sandefjord på Oddsen.

Bodø/Glimt - Tromsø

Slaget om Nord-Norge. Aspmyra er nesten utsolgt. Bodø/Glimt og Tromsø møtes nesten alltid 16. mai når de er i samme divisjon.

Både i 2019 og 2018 møttes lagene. De vant hver sin gang. I 2015 og 2016 gikk Glimt seirende ut. I 2009 endte det 0-0, Glimt vant i 2008. Siden 1993 har de møtt hverandre på 16. mai tolv ganger.

Bodø/Glimt - Tromsø på Oddsen.

Odd - Haugesund

Kanskje ikke kampen det er mest støy rundt denne måneden. Og det er to langt som trenger en god opplevelse på fotballens nasjonaldag.

Haugesund vant omsider sist runde og tok årets tre første poeng da de slo Kristiansund hjemme sist. Odd på sin side plukket seks poeng på de tre første rundene. Siden har de gått på tre strake tap.

Odd - Haugesund på Oddsen.

Kristiansund - Strømsgodset

Ca. 600 billetter var igjen til KBKs 16. mai kamp fredag formiddag. Vertene trenger støtten de kan få, for sesonginnledningen har vært langt fra optimal. Ett poeng hjemme mot HamKam er alt Christian Michelsen og hans lag har fått med seg.  

Strømsgodset valset over Rosenborg sist og har plukket med seg sju poeng tross tre tap så langt. 

Kristiansund - Strømsgodset på Oddsen.

Viking - Jerv

Viking er serieleder før 16. mai-runden, riktignok med én kamp mer spilt, men tabellen toppet de allerede før de spilte 0-0 hjemme mot Strømsgodset i midtuka. 

Over 15.000 var tilstede da Viking slo Glimt på SR Bank Arena sist helg. Det er også ventet storinnrykk på 16. mai.

Nyopprykkede Jerv har kommet godt i gang med to seire og en uavgjort hjemme på Levermyr. Borte har de slitt mer. Så langt har de tapt mot både Lillestrøm og Vålerenga.

Viking - Jerv på Oddsen.

Vålerenga - HamKam

Rundens hovedkamp finner sted i hovedstaden. Her er over 11.000 billetter solgt.

Vålerenga så ut slik de ønsker å fremstå borte mot Sandefjord sist helg. Men i midtuka var de tilbake til gamle synder borte mot Tromsø.

Gjestene fra Hamar stiller også med en solid delegasjon når de endelig spiller en 16. mai-kamp i det gjeveste selskapet igjen. Over 1000 bortebilletter er revet bort.

Vålerenga - HamKam på Oddsen.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler