eurojackpotvinnerhistorie

Førstepremiepotten fortsetter å vokse – ca. 319 mill. i kveld

Tirsdag var det ingen som forsynte seg av førstepremiepotten i Eurojackpot. Fredag er den på ca. 319 mill.

POTTEN HAR ØKT: Fredag er det klart for ukens andre Eurojackpot-trekning, og førstepremiepotten er på ca. 319 mill.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. mai 2024Endret:3. mai 2024

Selv om førstepremiepotten ikke gikk forrige trekning, ble det flere nye Eurojackpot-millionærer. Blant annet knep seks utenlandske spillere hver sin andrepremie på 2,9 mill. hver, mens to utenlandske spillere vant 2,9 mill. i tredjepremie.

Vi fikk også en norsk Eurojackpot-millionær. 25 år gamle Andreas Nemeth fra Lillestrøm vant nemlig den nasjonale premien på 1 million kroner. Han satt og slappet av foran tv'n da han fikk en telefon han sent vil glemme.

– Ja, det er ikke hverdagskost. Det var ikke det jeg så for meg at kvelden skulle bli, sa Nemeth, som til daglig er student.

– Det er mye penger, men jeg skal nok bruke pengene først og fremst på bolig. Også får jeg ha litt i bakhånd til å bruke på en litt bedre studenttilværelse. Nå må jeg vel feire litt, sa den heldige Lillestrøm-mannen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spill sammen, drøm sammen og vinn sammen

Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

De som ønsker å være med betaler inn en sum, sammen leveres kupongen deres, alle deler spillopplevelsen og venter i spenning på resultatet, før dere får beskjed om dere har vunnet eller ei. Premien fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Les også: Sindre og kollegene deler innsats og premier i spillelaget «Loggerne»

Foreløpig er det mulig å levere en kupong sammen som et spillelag på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben.

På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

Fredagens potter

Fredag 3. mai er det ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 319 millioner kroner, mens andrepremiepotten blir på ca. 46 millioner kroner.

Og som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler