oddsen

French Open: Casper Ruud i historisk kvartfinale i kveld

I kveld spiller Casper Ruud sin aller første kvartfinale i en Grand Slam-turnering. Ruud møter den danske tenniskometen Holger Rune.

Forfatterbilde Norsk TippingLars TerjeHusbynPublisert:1. juni 2022Endret:3. januar 2023

Dette er altså første gang Bærums-gutten Casper Ruud er i en kvartfinale i en Grand Slam-turnering. Nordmannen møter det danske fenomenet Holger Rune, som har tatt tennisverden med storm.

Her finner du tennis på Oddsen

Kunne slippe jubelen løs

I åttedelsfinalen slo Casper Ruud ut polske Hubert Hurkacz. Lenge så det ut som at Ruud skulle dra inn en kontrollert seier, før Hurkacz slo tilbake.

Det frustrerte Ruud, og det ble ny spenning i kampen. Men Ruud vant til slutt 3-1 i sett og er altså i sin første kvartfinale i Grand Slam.

Skandinavisk duell i kvartfinalen 

Kveldens motstander Holger Rune har virkelig klatret på verdensrankingen det siste året. Nå er han på plass 40. I fjor var han nummer 291.

Dansken sjokkerte verdensfirer StefanosTsitsipas i åttendelsfinalen og vant 3-1 i sett.  

Rune og Ruud har møttes hele tre ganger de siste 13 månedene. Alle ganger har det endt med norsk seier. 

På Oddsen er det Casper Ruud som er favoritt. Det er 1,45 på seier til bæringen - og 2,65 i seier til Holger Rune. Her finner du tennis på Oddsen Alexander Zverev og Rafael Nadal er allerede klare for semifinale. 

Kveldens semifinaler: 

  • Andrey Rublev – MarinCilic 

  • Casper Ruud – Holger Rune 

Kampene ser du på Eurosport N.   


 Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 


 


 

 


 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler