oddsenfantasy

Gigantmøte: Manchester United i kjempeslag – Liverpool på heftig poengjakt

Søndag er det storkamp på Anfield. Liverpool jakter topp-4, mens Manchester United henger med helt i toppen.

STOROPPGJØR: Søndag får Liverpool besøk av Manchester United.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:2. mars 2023Endret:3. mars 2023

Manchester United er på tredjeplass og jakter Manchester City og Arsenal på plassene foran.

Liverpool har havnet utenfor topp-4 og trenger poeng i jakten på en Champions League-billett.

United er på skikkelig glid om dagen og har kun ett tap på sine ti siste kamper i Premier League. Liverpool har vaklet denne sesongen og står med tre tap på sine siste ti.

På vinnersporet

Onsdag spilte United mot West Ham i femte runde av FA-cupen og vant 3-1. «De røde djevlene» tok seg dermed til kvartfinalen i FA-cupen, der de skal møte Fulham om drøyt to uker.

Manchester United tok seg også nylig videre i Europa League etter å ha slått ut Barcelona. Motstander i åttedelsfinalen blir Real Betis.

Manchester United har tatt flere poeng enn alle i Premier League etter VM-pausen.

Liverpool spilte hjemme mot Wolverhampton onsdag og vant 2-0. Dermed er fjorårets serietoer i Premier League oppe på en 6.plass, med seks poeng opp til Tottenham på fjerdeplass.

Hjemme på Anfield står Liverpool med åtte seire, tre uavgjort og ett tap i Premier League denne sesongen. Manchester United har ikke vært like solide borte som på Old Trafford. Eric Ten Hag & Co. har seks seire, to uavgjort og fire tap på fremmed gress.

På Oddsen er Liverpool knepen favoritt til å ta hjem seieren i storkampen med en odds på 2.40. På uavgjort er oddsen 3.55, mens det er 2.70 i odds på United-seier. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fantasylosens tips

Oppgjøret er også en egen Fantasy-turnering i formatet jakstart.

Fantasylosen har sett nærmere på kampen og anbefaler følgende Fantasy-lag søndag.

Sett opp ditt Fantasy-lag her.

 • Kaptein: Marcus Rashford (-2,16)

  Vi velger en av de heteste spillerne i verden for øyeblikket som kaptein. Etter VM-pausen har Rashford scoret ti mål på ti kamper i Premier League. Han har kun gått av banen i én ligakamp uten nettkjenning. Føler oss ganske sikre på at han scorer minst et mål i denne kampen når han skal opp mot Alexander-Arnold som ikke akkurat er mest kjent for å være best defensivt.

 • Visekaptein: Bruno Fernandes (-1,20)

  Fernandes tar straffer for Manchester United, så om nevnte Rashford skaffer en straffe er det Bruno som skal ta den. Shaw er tvilsom til denne kampen, om han er ute vil Bruno Fernandes ha enda mer ansvar på dødballer slik vi så mot West Ham i FA-cupen i midtuken. Da slo han to dødballer som ledet til mål, men den ene ble annullert for offside.

  Casemiro (-0,40)

  Brasilianeren har vært en åpenbaring for Manchester United etter overgangen fra Real Madrid. Han tar ofte ansvar i storkamper slik han gjorde med å score det første målet i ligacupfinalen. Dette er definitivt en storkamp, og det er hans første i Manchester United-drakt mot erkerival Liverpool. Da må han med på laget.

  Mohamed Salah (-1,4)

  Vi tror som sagt Liverpool får seg en scoring her, og da er selvfølgelig Salah den mest sannsynlige målscoreren. Han tar straffer og spiller alltid hele kampen. Det var han som scoret Liverpool sitt ene mål på Old Trafford i høst. I fjorårets sesong scoret han hele fem mål og ga to målgivende på de to kampene mot Manchester United.

  Darwin Nunez (-1,24)

  Har blitt et godt samarbeid med Salah denne sesongen for Darwin, og det er mest trolig disse som kombinerer om Liverpool scorer. Dette er hans første kamp mot Manchester United i Liverpool-drakt, så vi får håpe at temperamentet til uruguayaneren er under kontroll så det ikke blir noe unødvendige kort.

  Totale bonuspoeng: -6,40

  Da har vi valg våre fem utvalgte til denne storkampen på søndag, og laget ser da slik ut:

Kun ett hjemmetap for Ødegaard

Serieleder Arsenal spiller hjemme mot Bournemouth. Martin Ødegaard & Co. gikk på sesongens første hjemmetap i Premier League 15. februar da de tapte 3-1 mot Erling Braut Haaland og Manchester City. I hjemmekampen mot Everton 1. mars storspilte «The Gunners» og vant 4-0, etter scoringer av Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og Martin Ødegaard

Lørdagens motstander Bournemouth tok sesongens andre borteseier da de slo Wolverhampton 1-0 for to uker siden.

På oddsen er Arsenal storfavoritt til å ta seieren. Oddsen på Arsenal-seier er 1.22, på uavgjort er det 6.20, mens det på Bournemouth-seier er 11.50.

Manchester City spiller hjemme mot Newcastle. City er Premier Leagues beste hjemmelag med ti seire, én uavgjort og ett tap. Tapet kom mot Brentford 12. november i fjor.

Newcastle har kun ett bortetap. De kom mot Liverpool 31. august i fjor. De tre siste bortekampene til Newcastle har endt uavgjort.

På Oddsen er City favoritter til å vinne. Oddsen på City-seier er 1.42, uavgjort 4.50 og seier til Newcastle er på 7.00.

Helgens Premier League-kamper

Lørdag:

Manchester City - Newcastle kl. 13.30

Arsenal - Bournemouth kl. 16.00

Chelsea - Leeds kl. 16.00

Wolverhampton - Tottenham kl. 16.00

Brighton - West Ham kl. 16.00

Aston Villa - Crystal Palace kl. 16.00

Southampton - Leicester kl. 16.00

Søndag:

Nottingham - Everton kl. 15.00

Liverpool - Manchester United kl. 17.30

Mandag:

Brentford - Fulham kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler