eurojackpot

Gigantpott i kveld: Vinn utrolige 855 millioner!

Den svimlende førstepremiepotten i Eurojackpot har stått fjellstøtt lenge. Får vi en ny norsk rekordvinner på fredag?

GOD STEMNING: Hvordan feirer du hvis du blir mangemillionær på fredag?Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:13. november 2018Endret:2. januar 2023

For tredje uke på rad er det på fredag over 1 milliard kroner i Eurojackpot-premier!

Førstepremiepotten i lotterispillet er på ca. 855 millioner kroner, mens andrepremiepotten inneholder ca. 220 millioner kroner.

Ny norsk premierekord?

Hvis en nordmann er alene om å prikke inn alle de rette tallene fredag 16. november, setter vedkommende ny premierekord i Norge.

Men ikke nok med det, den nye mangemillionæren vil faktisk nesten doble den stående rekorden fra august 2017 på 441 millioner kroner.

- Jeg er glad og litt målløs, sa nordmannen da han fikk Telefonen fra Hamar i fjor med budskapet om at han hadde vunnet det ni-sifrede beløpet.

Tre millionsjanser

Ingen Eurojackpot-spillere har klart å prikke inn de fem rette hovedtallene og de to rette stjernetallene i løpet av de siste ti ukene, og dermed har førstepremiepotten vokst seg gigantisk - samt nådd premietaket i spillet på 90 millioner euro. Det betyr at kjempepotten ikke kan bli større, og dermed har andrepremiepotten i stedet lagt betraktelig på seg.

Fredag 16. november har du hele tre sjanser til å bli Eurojackpot-millionær:

  • I førstepremiepotten venter ca. 855 millioner kroner.

  • I andrepremiepotten venter ca. 220 millioner kroner.

  • I tillegg trekker vi hver fredag ut en tilfeldig norsk Eurojackpot-spiller som vinner 1 million kroner + et reisegavekort på 100.000 kroner.

Spill Eurojackpot for å være med i trekningen!

Skreddersydd bistand

Hvis det er nettopp du som sikrer deg gigantpotten på fredag, kan det være godt å vite at hjelpen står klar. Alle som vinner 2 millioner kroner eller mer i Norsk Tippings spill tilbys gratis økonomisk og juridisk veiledning. Skulle du vinne hele 855 millioner kroner, får du skreddersydd bistand som gjør deg rustet til å håndtere den nye livssituasjonen.

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for andrepremien er 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler