tipping

Bodø/Glimt mot Zlatan og Molde på CL-jakt

Molde er en dobbelkamp unna Champions League, mens Bodø/Glimt får ett forsøk på å slå ut Zlatan Ibrahimovic og Milan i Europa League. For ei norsk fotballuke!

Glimt har nok avgjort gullkampen i Eliteserien mot Molde, men både Patrick Berg og Magnus Wolff Eikrem kan glede seg til e-cup-moro denne uka.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:21. september 2020Endret:2. januar 2023

Molde er klare for playoff til Champions League, og er med det garantert gruppespill i høst. Taperne i CL-playoff går nemlig rett inn i gruppespillet i Europa League.

Men kan Molde klare Champions League?

Molde starter hjemme

Da må de slå ungarske Ferencvaros - og til forskjell fra alle de andre kvalifiseringsrundene spilles den avgjørende playoff'en over to kamper. Molde starter hjemme, mens returen spilles i Budapest i neste uke.

Se Molde - Ferencvaros på Viasat 4 onsdag kl. 21.00 - her er kampen på Langoddsen

Kampen er også å finne på Midtukekupongen i Tipping

Dersom Molde skulle tape, bærer det altså inn i Europa League. Der kan de få selskap av Bodø/Glimt, men årets suverene norske lag skal virkelig overgå seg selv for å klare det. 

Zlatan i målform

Motstander torsdag er AC Milan, og kampen spilles på San Siro i Milano. Zlatan Ibrahimovic & co. vant greit 2-0 borte mot irske Shamrock Rovers i forrige runde. Det hadde kanskje årets fantastiske Glimt-utgave også gjort, men det kan jo hende at det italienske storlaget har mer på lager når motstanden blir bedre. 

Mens Glimt-maskinen leker seg videre midt i den norske sesongen, har Milan så vidt spilt sesongens første seriekamp. De slo Bologna greit 2-0 mandag kveld og hvem andre enn Zlatan scoret begge målene? Men er det bittelitt fordel Glimt akkurat når det gjelder kampform?

Se Milan - Bodø/Glimt på Direktesport torsdag kl. 20.30 - her er kampen på Langoddsen

Kampen er også å finne på Midtukekupongen i Tipping

Vinneren møter tyrkiske Besiktas eller portugisiske Rio Ave borte i den avgjørende playoff'en.

Rosenborg skal også spille Europa League-kval. og har på papiret den letteste motstanderen i Alanyaspor. Men et tyrkisk lag som er et godt nok til å kvalifisere seg til Europa-spill, skal en absolutt ikke kimse av.. RBK har dog hjemmebanefordel.

Se Rosenborg - Alanyaspor torsdag kl. 19.00 på VG+ - her er kampen på Langoddsen

Kampen er også å finne på Midtukekupongen i Tipping.

Vinneren møter slovenske Mura eller nederlandske PSV Eindhoven i den avgjørende playoff'en.

Siste sjanse på Bonuspotten

Bonuspotten i Tipping har vokst seg stor, så stor at det på Midtukekupongen er siste sjanse til å ta den alene før den eventuelt går til fordeling på alle med 12 rette på Lørdagskupongen 26. september.

Bonuspotten utbetales hvis det er en alenevinner med 12 rette i Tipping. Den bygges opp fra kupong til kupong helt til det skjer - eller til bonuspotten bikker tre millioner kroner. Da fordeles den på alle som har 12 rette på en nærmere bestemt kupong. Det er nå i ferd med å skje med bonuspotten fulltid.

Utbetalingen skal etter planen skje på Lørdagskupongen denne uken.

Hvis da ikke noen tar potten på Midtukekupongen før det. Er du alene om tolv rette på den, blir du mangemillionær. Bonuspotten vil være på cirka 2,6 millioner kroner på Midtukekupongen. I tillegg kommer den ordinære tolverpotten - hvilket betyr at premien blir enda noen hundre tusen kroner høyere.

Her er Midtukekupongen - med kamper fra Champions League-playoff, engelsk ligacup og Europa League-kvalifisering.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler