oddsen

Glimt vil sikre andreplassen med seier over CSKA Sofia

Tre poeng mot CSKA Sofia torsdag betyr at Bodø/Glimt dårligst vil bli nummer to i sin gruppe i Europa Conference League.

GRUPPELEDER Patrick Berg (t.v), Gustav Botheim og Ola Solbakken får besøk av CSKA Sofia på Aspmyra torsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:24. november 2021Endret:3. januar 2023

Glimt står med åtte poeng etter fire kamper. Det er ett poeng mer enn Roma og to mer enn Zorya Lugansk. Torsdagens motstander CSKA Sofia har kun ett poeng og har ikke mulighet til å gå videre.

Europa Conference League på Oddsen

Stillingen etter fire kamper:

1. Bodø/Glimt+ 782. Roma+ 273. Zorya Lugansk- 264. CSKA Sofia- 71

Vinner Glimt sine to siste kamper, er det gruppeseieren i boks. Vinner ikke Glimt begge de siste, er det avhengig av hvordan det går i de andre kampene. Roma har hjemmekamp mot Zorya Lugansk torsdag, og resultatet der har stor innvirkning på utgangspunktet for de siste kampene i gruppespillet som spilles 9. desember.

Da spiller Bodø/Glimt borte mot ukrainske Zorya Lugansk, mens Roma spiller borte mot CSKA Sofia..

Drømmehøst i Europa

Nummer én i hver av de åtte gruppene i Conference League går direkte til åttedelsfinale. De åtte gruppetoerne i Europa Conference League og de åtte gruppetreerne i Europa League må ut i playoff. Med andre ord; det lønner seg å vinne gruppa. 

Bodø/Glimt har imponert stort i Europa Conference League i høst. 6-1-seieren over José Mourinho og Roma er høydepunktet. 

Europa Conference League på Oddsen

Glimts Ola Solbakken og André Green (Slovan Bratislava) er toppscorere i Europa Conference League med fire scoringer på fire kamper. Gustav Botheim er én av åtte spillere som har tre scoringer. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kan ta seriegull søndag

Patrick Berg var ute med kneskade og spilte ikke kampen mot Roma, men han var tilbake på banen i seriekampen mot Lillestrøm i helgen.

Gultrøyene har noen viktige dager foran seg. Søndag kan de sikre gullet i eliteserien når de møter Rosenborg på Lerkendal.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler