oddsen

H.U.B: Historiske Brann i Champions League og utvikling i kvinnefotballen

Kvinnefotballen er i enorm utvikling, noe den historiske Champions League-deltakelsen for Brann understreker. Det er også tema når Carl-Erik Torp og Lene Mykjåland gjester H.U.B.

FOTBALL-PRAT: Fotball er tema når Lene Mykjåland og Carl-Erik Torp (midten) gjester H.U.B-podkasten.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. november 2023

Denne uken er det Carl-Erik Torp og Lene Mykjåland som gjester H.U.B-podkasten.

Carl-Erik Torp er tidligere fotballspiller og har spilt for blant annet Brann og Kongsvinger, før han avsluttet karrieren og la opp i 2011. Siden 2018 har Torp jobbet som ekspertkommentator på NRK.

Lene Mykjåland er også tidligere fotballspiller og har 91 landskamper for Norge. Mykjåland er kåret til årets spiller i Toppserien tre år på rad og har flere ligatitler og cupgull bak seg. I sommer startet hun som medie- og kommunikasjonssjef i Toppfotball Kvinner. Før det har også hun vært ekspertkommentator på tv.

Toppfotball for kvinner, den enorme utviklingen i sporten og Branns historiske Champions League-deltakelse er tema i ukens podkast-episode.

Hele episoden kan du høre her:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler