oddsen

H.U.B: På baksiden av «Skal vi danse»

Det nærmer seg finale i årets sesong av Skal vi danse. Årets sesong og den kommende finalen er tema når tre av årets deltakerne gjester H.U.B.

DANSETRIO: De tidligere Skal vi danse-deltakere Stig André Berge (f.v), Christer Rødseth og Jørgen Nilsen er gjester i ukens episode av H.U.B, der dansekonkurransen også er tema.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. november 2023

Denne uken er det Skal vi danse-aktuelle Jørgen Nilsen og Christer Rødseth som gjester H.U.B-podkasten, sammen med medprogramleder Stig André Berge.

Proffdanser Jørgen Nilsen og dansepartner Myra røk ut av Skal vi danse i den sjuende sendingen. Christer Rødseth røk ut to uker tidligere, mens Stig André Berge ble sistemann ut før kvartfinalen.

I podkasten er temaet årets Skal vi danse, den berømte dansebobla og deltakernes odds hos Norsk Tipping. I tillegg deler de tre danserne sine tanker om hvem som kan vinne årets sesong og en joker de tror kan gå hele veien til topps.

Hele episoden kan du høre her:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler