oddsenvinnerhistorie

Målreven Haaland tilbake - blir det scoring(er) på Ullevaal?

Fredag spiller Norge privatlandskamp mot Slovakia på Ullevaal. Erling Braut Haaland og to andre profiler er tilbake etter skadeavbrekk.

SENTRALE: Sander Berge og Erling Braut Haaland er begge i den norske troppen til privatlandskampene mot Slovakia og Armenia.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:23. mars 2022Endret:3. januar 2023

Erling Braut Haaland er endelig tilbake på landslaget. Borussia Dortmund-spissen var ute med skade og spilte ikke de siste fire VM-kvalifiseringskampene i fjor høst.

Fotball på Oddsen

Kraftspissen, som har 12 scoringer på 15 landskamper, spiller sin første landskamp siden Norge banket Gibraltar 5–1-seieren over Gibraltar i september i fjor.

Halvannet år siden sist

En annen som er tilbake er Sander Berge. Sheffield United-spilleren har vært skadeplaget og har ikke spilt landskamp siden oktober 2020 da Norge slo Nord-Irland på Ullevaal.

- Det er magisk. Det er godt å være tilbake på norsk jord, se gutta, prate litt og bli en del av det nye. Det er et nytt støtteapparat siden sist jeg representerte Norge. Det er litt tilpasning, men alt er strålende så langt. Det er fint å komme inn i laget igjen og hilse på alle, sier Berge til fotball.no. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tilbake etter øyeskade

Tredjemann som har hatt en avbrekk fra landslaget er Omar Elabdellaoui. Han pådro seg en øyeskade for et drøyt år siden. Elabdellaoui. gjorde comeback for sin tyrkiske klubb Galatasaray i midten av februar.

Fotball på Oddsen

Nå er han altså tilbake i den norske troppen som møter Slovakia i privatlandskamp fredag og Armenia tirsdag. Begge kampene spilles på Ullevaal.

  • Fredag kl. 18.00 Norge - Slovakia

  • Tirsdag kl. 19.00 Norge - Armenia  

 

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler