oddsenfantasy

Haaland og City kan sikre gruppeseier i Champions League

Manchester City er allerede sikret en plass i sluttspillet i Champions League. Tirsdag kan de ta sin femte strake seier i turneringen og samtidig bli gruppevinner.

FEM STRAKE: Manchester City har vunnet de fire første kampene i gruppespillet. Tirsdag kan de ta sin femte strake seier.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:27. november 2023

Denne uken spilles femte kamp i gruppespillet i Champions League, der det nå gjenstår kun to kamper for samtlige av turneringens lag.

Bayern München, Manchester City, Real Madrid, RB Leipzig, Real Sociedad og Inter er alle sikret en en plass i åttedelsfinalen.

Manchester City har vunnet alle sine kamper så langt i gruppespillet. Nå gjenstår en hjemmekamp og en bortekamp, før det blir klart hvem som blir motstanderen i åttedelsfinalen.

Tirsdag 21.00: Manchester City - RB Leipzig, kampen på Oddsen

Klare for åttedelsfinale

Manchester City og RB Leipzig er begge klare for åttedelsfinale i Champions League. City troner øverst i gruppen med 12 poeng og full pott etter fire seiere på fire kamper.

Leipzig har kun tapt mot City, men vunnet mot Røde Stjerne og Young Boys. Tyskerne ligger på andreplass i gruppen med ni poeng.

Røde Stjerne og Young Boys har begge kun et poeng og vil ikke kunne ta igjen de to på topp.

Fersk Haaland-rekord

Erling Braut Haaland satte rekord da han i fjorårets sesong ble den yngste og raskeste spilleren til å score 35 mål i Champions League.

Nordmannen scoret totalt 12 mål i turneringen i sin første sesong som City-spiller og ble toppscorer.

I helgens Premier League-kamp mot Liverpool satte Haaland nok en rekord, da han scoret sitt 50. ligamål på 48 kamper.

Haaland troner øverst på listen over toppscorere i Premier League med 14 scoringer på 13 kamper. I Champions League har superspissen scoret fire mål denne sesongen og deler andreplassen med tre andre.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

23 strake seiere på Etihad

Manchester City avsluttet fjorårets sesong med å vinne FA-cupen, Premier League og Champions League. Klubben ble dermed den første engelske fotballklubben på 24 år til å vinne «The Treble».

Så langt denne sesongen har de regjerende seriemesterne vunnet ni av 13 seriekamper og ligger på andreplass på tabellen. Mot Wolverhampton og Arsenal har det endt med tap, mens de to siste ligakampene mot Chelsea og Liverpool har endt uavgjort.

Før helgens kamp hadde City satt rekord for antall hjemmeseiere på rad, med 23 strake seiere på Etihad. Liverpool sørget for at rekorden stoppet på 23.

Stortap i forrige besøk på Etihad

Leipzig har ikke vunnet i England siden 2020, da de slo Tottenham 1-0.

Forrige gang tyskerne gjestet Etihad var i fjorårets åttedelsfinale i Champions League. Kampen endte 7-0 til City, noe som også var fjorårets største seier for den engelske storklubben.

Leipzig kommer fra tap i helgens ligakamp mot Wolfsburg, men to strake seiere før det. I årets gruppespill har Leipzig kun tapt mot City.

På Oddsen er City favoritter til å vinne, med 1.30 i odds. Oddsen på uavgjort er 5.40, mens den er 8.35 på seier til Leipzig. (oddsen kan endre seg før kampstart).

Tirsdagens kamper i gruppespillet

Lazio - Celtic kl. 18.45

Shakhtar Donetsk - Royal Antwerp kl. 18.45

Milan - Borussia Dortmund kl. 21.00

Feyenoord - Atletico Madrid kl. 21.00

Young Boys - Røde Stjerne kl. 21.00

Paris Saint Germain - Newcastle kl. 21.00

Barcelona - Porto kl. 21.00

Manchester City - RB Leipzig kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler