oddsen

VM-drama: Slik går Norge til kvartfinalen

Etter å ha rotet bort seieren i sluttsekundene mot Sverige lørdag, er de norske håndballkvinnene må Norge vinne mot Nederland - eller spille uavgjort 32-32, eller uavgjort med flere scorede mål. 

BITTERT: Maren Aardahl og Norge spilte 30-30 mot Nina Dano og Sverige lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:12. desember 2021Endret:3. januar 2023

Norge ledet 30-28 mot Sverige lørdag kveld og lå an til å sikre seg en kvartfinalebillett. Men svenskene slo tilbake og reduserte til 29-30 – og sekunder før slutt utliknet de til 30-30.

Håndball-VM på Oddsen

Sverige poenget bak

Dermed holder Sverige liv i håpet om en plass i kvartfinalen. Norge og Nederland har begge syv poeng og møtes mandag kveld. Sverige har seks poeng og møter Romania, som er uten mulighet til å nå kvartfinale.

Vinner Norge, er det kvartfinale mot enten Russland eller Frankrike. Norge kan også klare seg med uavgjort eller tap, men det avhenger av svenskenes resultat mot Romania.

Norge spilte mot Nederland i Intersport Cup i Bergen like før VM og vant 36-21. Nederland er regjerende verdensmestere.

Norge og Sverige favoritter

På Oddsen er det Norge som i skrivende stund er ganske store favoritter. Oddsen for norsk seier er 1,26, uavgjort 11,00, mens det er 4,60 på nederlandsk seier. (Oddsen kan endre seg)

Sverige er favoritter mot Romania. Oddsen for svensk seier er 1,04, uavgjort 21,00, mens oddsen for seier til Romania er 11,00.

  • Sverige - Romania, mandag kl. 18.00 (TV3)

  • Nederland - Norge, mandag kl. 20.30 (TV3)

 Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 


  

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler