oddsen

Her er favoritten til å vinne Maskorama

Lørdag er det finale i Maskorama. På vinneroddsen er det en deltager som er knepen favoritt.

FINALE: Lørdag 16. desember er det finale i Maskorama 2023. Vinneren av årets sesong skal kåres, men det blir også avslørt hvem som skjuler seg bak de tre gjenværende maskene.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. desember 2023Endret:15. desember 2023

Etter fem uker med sang, gjetting og underholdning i Maskorama er det klart for finale lørdag.

Norsk Tipping har spill ute på vinneroddsen. I skrivende stund er det jevnt mellom to av de tre finalistene, men det er likevel én som skiller seg ut som favoritt.

Så langt denne sesongen har seks deltakere røket ut av programmet og vist seg å være alt fra krimforfattere og programledere, til tidligere fotball-stjerner.

Tre favoritt-kandidater

De tre finalistene i årets Maskorama er spøkelset, kattepusen og spirrevippen.

TV-seere og ekspertpanelet har gjennom flere uker gjettet på hvem som skjuler seg bak maskene på de tre finalistene.

I første program bemerket spøkelset seg med sin nydelige sangstemme. Flere ble tidlig overbevist om at det er den tidligere «Side om side»-skuespilleren Charlotte Frogner som skjuler seg inni spøkelset.

Kattepusen bemerket seg tidlig som en scenevant person som er glad i å underholde, noe som fikk flere til å gjette på sangeren og dragartisten «Skrellex».De siste ukene har stadig flere tippet at det er komiker og skuespiller Kevin Vågenes som er kattepusen.

I sesongens første program sang Spirrevippen en tilnærmet perfekt versjon av Kate Bushs «Wuthering Heights» og ble fort mistenkt for å være nettopp Kate Bush. Utover høsten har imidlertid forfatter og influencer Linnéa Myhre blitt et stadig mer populært alternativ.

Mystisk, «sassy» og full av energi

Spøkelset har gjennom de fleste av høstens programmer hatt med seg sin lille venn, kalt Lille-Spøk. Hintene rundt personen som skjuler seg under kostymet har gått på at vedkommende er mystisk og tilbakeholden, men ønsker å gå mer ut av komfortsonen.

Kattepusen har blitt presentert som en person som oppsøker spotlighten, men som ofte skravler seg vekk. Personen bak masken beskrives som «sassy» til vanlig og interesserer seg for psykologi.

Spirrevippen har gjennom flere episoder imponert med sine høye toner og blitt beskrevet som en person full av energi. Vedkommende har også gitt ut en låt tidligere og er yngre enn 39 år.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spøkelset er knepen oddsfavoritt

På Oddsen er Spøkelset den største favoritten til å beholde masken lengst på og gå seirende ut av Maskorama. Før helgens finale er det 2.05 i odds på seier til Spøkelset.

Kattepusen er den nest største oddsfavoritten med 2.35 i odds.

Det er dermed jevnt mellom de to største favorittene, mens Spirrevippen ligger noe lenger bak.

Oddsen på at Spirrevippen blir utropt som vinner er 6.00. Dermed er det Spirrevippen som ligger an til å bli den første deltakeren til å ta av seg masken og avsløre sin identitet i finalen på lørdag.

Dette er oddsen på de tre finalistene:

Spøkelset 2.05

Kattepusen 2.35

Spirrevippen 6.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler