OBOS: Hvem følger Strømmen ned - og hvem sikrer kvalik?

OBOS: Hvem følger Strømmen ned - og hvem sikrer kvalik?

MYE PÅ SPILL: Daniel Eid og Sogndal skal ut i en vrien bortekamp mot Ull/Kisa lørdag.

Foto: Christian Blom / NTB

OBOS: Hvem følger Strømmen ned - og hvem sikrer kvalik?

Lørdag spilles siste runde i OBOS-ligaen. Sogndal, KFUM, Åsane og Sandnes Ulf slåss om de to ledige plasser for å spille opprykkskvalik. I bunnen skal det avgjøres hvilket lag som slår følge med Strømmen ned.

HamKam og Aalesund er allerede sikret opprykk. Jerv og Fredrikstad har sikret seg to av de fire kvalifiseringsplassene som gir opprykkskvalifisering.

 

OBOS-ligaen på Oddsen

Men det er uansett stor spenning før siste serierunde som spilles lørdag klokken 15.00. 

Hjemmekamp på bortebane

Før runden er det Sogndal og KFUM som ligger på de to siste plassene som gir opprykkskvalifisering, men både Åsane og Sandnes Ulf har mulighet til å knipe en plass. Av de fire lagene som er involvert ar det bare KFUM som har hjemmekamp, men på grunn av dårlige lysforhold på KFUM Arena, spilles den på Vålerengas hjemmebane Intility Arena.

5. Sogndal+ 642
6. KFUM- 241
7. Åsane- 239
8. Sandnes Ulf- 638

Sogndal som ligger på femteplass spiller borte mot Ull/Kisa, som kjemper med nebb og klør for å unngå direkte nedrykk. Tore André Flo som nylig ble presentert som ny Sogndal-trener vet fremdeles ikke om laget spiller i OBOS-ligaen eller Eliteserien neste sesong.

KFUM spiller altså på Intility Arena mot Jerv, som allerede har sikret tredjeplassen.

Sandnes Ulf spiller borte mot Start, som kun har æren å spille for. Åsane spiller borte mot Raufoss.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Mye på spill på Jessheim

I bunnen er det klart at Strømmen må ta steget ned én divisjon. Ull/Kisa eller Stjørdals/Blink slår følge ned. Før helgens matcher er det Ull/Kisa som ligger på direkte nedrykk, med Stjørdals/Blink to poeng foran.

OBOS-ligaen på Oddsen

Stjørdals/Blink får besøk av Aalesund som sikret opprykket sist helg. Ull/Kisa får som nevnt besøk av Sogndal, og det kan bli litt av en rysare der mye står på spill for begge lag.

13. Raufoss- 333
14. Stjørdals/Blink- 1928
15. Ull/Kisa- 1726
16. Strømmen- 1921


  • Start - Sandnes Ulf kl. 15.00 (MAX)
  • Bryne - Strømmen  kl. 15.00 (discovery +)
  • Fredrikstad - Ranheim  kl. 15.00 (discovery +)
  • Grorud - HamKam  kl. 15.00 (discovery +)
  • KFUM - Jerv  kl. 15.00 (discovery +)
  • Raufoss - Åsane  kl. 15.00 (discovery +)
  • Stjørdals/Blink-Aalesund  kl. 15.00 (discovery +)
  • Ull/Kisa - Sogndal  kl. 15.00 (discovery +)