nabolaget

Hvor blir det nabojubel denne uka?

Siden 2015 har det blitt jublet i nabolag landet over når hovedpremien i Nabolaget deles ut. Hvor går turen på fredag?

HØYLYDT HOS NABOEN?: Fort gjort å bli litt nysgjerrig dersom det bråker fælt hos naboen i helga...
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. september 2021Endret:3. januar 2023

Hver fredag trekkes det ut en heldig Nabolaget-spiller som tar hovedpremien på 1 million kroner. Gjennom årenes løp har Norsk Tipping opplevd mange måter - og ikke minst steder - å motta dette millionbudskapet på. Bare i år har vinnere blitt ringt mens de var på topptur, i dusjen, og på karantenehotell, for å nevne noen.

Det er imidlertid ikke bare én adresse som ender opp med premie på fredagskvelden: I hele fem nabolag trekkes det ut vinnere som får utbetalt alt fra 100 000 kroner til en femtilapp, alt etter hvor de er plassert i forhold til hverandre. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Svinefilet på hyttegrillen og 1 mill. på vei

3. september var det en kvinne fra Fenstad i Nes kommune i Viken som ble millionær på fredagskvelden. Hun og mannen hadde ankommet hytta dagen i forveien, og var i ferd med å tilberede en svinefilet på grillen da de ble forstyrret med hyggelige nyheter fra Hamar. Siden hun på forhånd hadde sett hvem som ringte, var hun derfor ekstra spent da hun svarte i andre enden.

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Da Norsk Tippings "utsendte" til slutt kunne bekrefte at hun var blitt 1 million kroner rikere, var det bare å slippe følelsene løs.

– Å herregud. Fyyyyyy søøøøøren! Fyttirakkern, jublet den lykkelige Nabolaget-millionæren mens hun tørket noen gledetårer. I bakgrunnen hørtes mannen, som allerede har gått noen runder rundt bordet i håp om å få utløp for spenningen i kroppen.

Trekning hver dag hele uka

Som nevnt trekkes det hver fredag ut én millionvinner og fem heldige vinnere av 100 000 kroner hver. Vinnernes spillende Naboer får også en del av Nabolaget-kaken. I tillegg trekkes det en heldig vinner av 10 000 kroner hver dag hele uka fram mot hovedtrekningen.

En Nabolaget-deltakelse gjelder i en uke fra dagen den er kjøpt. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler