eurojackpot

Hvordan feirer du hvis du blir Eurojackpot-millionær fredag kveld?

Ikke alle millionvinnere «tar av» når de får millionbudskapet. Men skulle over 100 millioner kroner komme din vei blir det kanskje en liten feiring?

FREDAGSFØLELSEN: Fredag betyr Eurojackpot-trekning, og skulle du få Telefonen fra Hamar blir nok starten på helga enda bedre.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:27. april 2023Endret:28. april 2023

Vi vil tippe det ble en aldri så liten feiring i Kiel-området i Tyskland tirsdag, i hvert fall. En spiller derfra var alene om å prikke inn 5+2 tall i Eurojackpot, og dermed ble utbetalingen av det enorme slaget.

Over en halv milliard kroner, eller mer nøyaktig 547 999 000 kroner, var summen tyskeren kunne plusse på bankkontoen med.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Atypisk bergenser ..?

Førstepremiepotten er nå tilbake til utgangspunktet, og en eventuell alenevinner vil rake inn ca. 116 millioner kroner. Ikke akkurat småpenger det, heller.

Vi fikk også en norsk millionær tirsdag, da en mann fra Bergen sikret seg den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Skal en legge noen «bergensfordommer» til grunn, var det en noe atypisk vinner vi snakket med. Han skulle nemlig ikke feire millionpremien.

– Det blir ikke noe feiring, ikke ferie, ingenting. Alt skal gå med til oppussing – og det er egentlig like greit, svarte bergenseren med latter i stemmen.

Vinneren hadde for øvrig lagret Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 med fem konfetti-emojier …

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fårikål-feiring

Bergenseren er ikke helt alene når det kommer til å stå over en umiddelbar feiring. I Norsk Tippings millionærundersøkelse – som ble publisert tidligere i år – fikk vi lignende svar på spørsmålet «Hvordan feiret du» av flere. Her er noen eksempler:

  • Feiret ikke. Var sliten etter hektisk jobbing. Ble litt utladet etter de ringte fra Hamar. Tok tidlig kvelden.

  • Gjorde faktisk ingenting.

  • Jobbet et par timer til, så var det rett hjem.

  • Hvorfor skal man feire alt mulig?

Andre reaksjoner var også ganske nedtonet:

  • Feiret med en seiersdans på verandaen.

  • Feiret med en ekstra porsjon fårikål.

Skulle du få Telefonen fra Hamar fredag kveld kan du selvsagt feire akkurat som du vil, men om premiesummen er på 100 millioner kroner, er det i hvert fall lov til å skeie ut litt.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler