oddsen

Inter-Liverpool: Takler Klopp & Co. favorittstempelet?

Champions League-kvartfinale blinker i det fjerne for Liverpool - som må finne seg i å være klare favoritter borte mot Inter i kveld.

STORKAMP: Inter-Liverpool i Milano blir garantert et interessant oppgjør.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:16. februar 2022Endret:3. januar 2023

Sluttspillet i Champions League startet med et brak tirsdag. Paris St. Germain vant 1-0 på overtid mot Real Madrid, mens Manchester City smadret Sporting 5-0 borte.

I kveld er det nye åttedelsfinaler - og for mange nordmenn er nok oppgjøret Inter-Liverpool rosinen i onsdagspølsa, mens enkelte velger RB Salzburg-Bayern München i stedet. 

Premier League på Langoddsen

Marerittmotstanderen Liverpool

Noen timer før kampstart hadde Norsk Tipping Liverpool som klare favoritter på Oddsen. Hjemme-seier sto til 3,45, uavgjort til 3,45 - mens Liverpool-seier ga 2,05 i odds. (Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Inter-trener Simone Inzaghi fikk seg en ubehagelig overraskelse da åttedelsfinalene ble trukket før jul. Det vil si: Først var han ganske så fornøyd - da Ajax kom opp som motstander. Men på grunn av feil i trekningen måtte alt gjøres på nytt. Resultatet ble altså Liverpool.

Inter-Liverpool på Oddsen

På tirsdagens pressekonferanse la ikke Inzaghi skjul på at han helst skulle sett at et annet lag ble trukket opp av hatten. 

- Laget toppet min liste over lag vi ønsket å unngå, kommenterte han. 

Inzaghi har fått sving på de blåsvarte i Milano - med gode resultater både i Champions League og serie A. Men i sistnevnte liga har formkurven pekt feil vei de siste ukene. Det ble blant annet tap mot erkerival AC Milan, som medførte at sistnevnte overtok tabelltoppen. Fasit for de fire siste kampene er én seier, to uavgjorte og ett tap. 

Jürgen Klopps menn har på sin side meget god fart i båten. Med sikret finaleplass i ligacupen og en kruttsterk Premier League-formkurve, er det ikke rart Merseyside-laget er favoritter. På de fire siste kampene har det blitt full pott for de røde. Liverpool har stort sett samtlige spillere tilgjengelige; det er kun Divock Origi som er usikker. 

Tynt hjemmehåp for RB Salzburg

I kveldens andre åttedelsfinale er Bayern München blytung favoritt i borteoppgjøret mot RB Salzburg. Selv om det ble bortetap mot Bochum i forrige Bundesliga-kamp, er det trygt plassert på toppen av tabellen. I Champions League valset de gjennom gruppespillet med seks seire av seks mulige. Målforskjellen var brutal: 22-3 (!) 

Norsk Tipping hadde følgende odds på kampen onsdag: RB Salzburg-seier 7,20, uavgjort 5,30, Bayern München-seier 1,35. (Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

RB Salzburg-Bayern München på Oddsen

Østerrikerne topper også hjemlig liga - med komfortabel avstand til lag nummer to. I Champions League-gruppespillet ble det til slutt en 2. plass, i en gruppe med Wolfsburg, Lille og Sevilla. RB Salzburg kan lene seg til en imponerende hjemmestatistikk, som kanskje gir et mildt håp om poeng mot den tyske maskinen. I serien står de uten tap de siste ni kampene, mens det ble seier i samtlige hjemmekamper i Champions League-gruppespillet. 

Premier League på Langoddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler