jokervinnerhistorie

Joker-millionær fikk bakoversveis da hun sjekket konto

Lørdagens Joker-kandidat sjekket konto mandag morgen. Da fikk hun seg litt av en overraskelse.

TIL TOPPS: Joker-kandidaten fikk god grunn til å juble etter lørdagens trekning.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:28. august 2021Endret:3. januar 2023

Hver onsdag og lørdag er det Joker-trekning, og hittil i år har 46 spillere klatret seg opp premiestigen og dermed blitt Joker-millionærer. Det samme skjedde en kvinne i 40-åra fra Kvinnherad i Vestland lørdag kveld - hun ble Joker-millionær nummer 47.

Kort prosess

Onsdagens kandidat fikk Joker på siste tall, og stakk derfor av med hele potten. Kvinnen fra Jessheim i VIken, som også hadde fødselsdag, vant nøyaktig 2 199 000 kroner. Likevel var det nesten 2 millioner kroner i Joker-potten lørdag kveld, og den skulle kvinnen fra Kvinnherad få stor glede av - for hun var lørdagens Joker-kandidat.

Norsk Tipping fikk ikke tak i kvinnen før TV-sendingen. Derfor tok Embla de logiske opp/ned-valgene for henne. Det ble en svært kort trekningsprosess - Jokeren dukket nemlig opp på første tall. Dermed innkasserte kvinnen fra Vestlandet nøyaktig 1 951 000 kroner.

Mandag fikk Norsk Tipping kontakt med Joker-millionæren fra Kvinnherad.

- Jeg sjekket kontoen i dag tidlig. Der sto det en pen sum. Det er helt utrolig, sier den sjokkerte og glade millionæren.

- Jeg fikk bakoversveis da jeg sjekket konto, flirer hun.

Kvinnen har ingen konkrete planer for hva premien skal brukes på, men hun hadde hatt mange tanker siden hun sjekket konto.

- Det er ikke godt å si hva jeg skal bruke premien på, men en ting er sikkert: Pengene skal i hvert fall få ben å gå på!

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Spillevett: Er du risikotager eller realist?

1,1 millioner i Joker-potten

Onsdag 1. september er det Vikinglotto-trekning og dermed også ny Joker-trekning. Etter at storvinneren fra Kvinnherad gjorde rent bord er det ingen overføringer til onsdagens premiepott. Joker-potten anslås å være på ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til! 

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler