oddsen

Skandinavisk duell i Conference League

Molder topper Eliteserien her hjemme. Djurgården er to poeng bak gullet hjemme i Sverige. Torsdag møtes Conference League.

I STORFORM: Molde har vært utstoppelige den siste tiden i Eliteserien. Nå jakter de sin første seier i Conference League.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:13. september 2022Endret:3. januar 2023

Hvem er egentlig best i fotball? Norge eller Sverige. 

De to landslagene målte nylig krefter i Nations League. Nå er det duket for en ny duell - denne gangen mellom to klubber.

Molde tok seg til Conference League blant annet ved å slå ut svenske Elfsborg på veien. Nå er de i gruppespillet og et nytt svensk lag står på motsatt banehalvdel, nemlig Djurgården.

Den svenske hovedstadsklubben endte på en tredjeplass i Allsvenskan i fjor, kun to poeng bak Malmö som sikret gullet på bedre målforskjell enn AIK.

Også i år er Djurgården med i gullkampen. Denne gangen er Häcken den største rivalen. Djurgården er før møtet med Molde ett poeng bak med åtte kamper igjen.

Molde på sin side har opparbeidet seg en komfortabel ledelse i Eliteserien. Ti poeng har de ned til sølvplasserte Lillestrøm.

Torsdag 18.45: Djurgården - Molde, direkte på Vsport 1.

Kampen på Oddsen.

Svenskene er knappe favoritter på Oddsen. Slik er Oddsen på HUB: 2.45 - 3.20 - 2.65 (oddsen kan endre seg).

Begge lagene åpnet gruppespillet med å spille 0-0. Molde gjorde det hjemme mot belgiske Gent. Mens Djurgården fikk det samme resultatet borte mot irske Shamrock Rovers.

I Eliteserien står Molde med ni strake seiere. Ikke siden starten av juli har de avgitt poeng.

Det svenske vertskapet har også vært i meget god form. Tolv seriekamper har de spilt uten å tape. Ni av disse er vunnet.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler