oddsen

Skandinavisk duell i Conference League

Molder topper Eliteserien her hjemme. Djurgården er to poeng bak gullet hjemme i Sverige. Torsdag møtes Conference League.

I STORFORM: Molde har vært utstoppelige den siste tiden i Eliteserien. Nå jakter de sin første seier i Conference League.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:13. september 2022Endret:3. januar 2023

Hvem er egentlig best i fotball? Norge eller Sverige. 

De to landslagene målte nylig krefter i Nations League. Nå er det duket for en ny duell - denne gangen mellom to klubber.

Molde tok seg til Conference League blant annet ved å slå ut svenske Elfsborg på veien. Nå er de i gruppespillet og et nytt svensk lag står på motsatt banehalvdel, nemlig Djurgården.

Den svenske hovedstadsklubben endte på en tredjeplass i Allsvenskan i fjor, kun to poeng bak Malmö som sikret gullet på bedre målforskjell enn AIK.

Også i år er Djurgården med i gullkampen. Denne gangen er Häcken den største rivalen. Djurgården er før møtet med Molde ett poeng bak med åtte kamper igjen.

Molde på sin side har opparbeidet seg en komfortabel ledelse i Eliteserien. Ti poeng har de ned til sølvplasserte Lillestrøm.

Torsdag 18.45: Djurgården - Molde, direkte på Vsport 1.

Kampen på Oddsen.

Svenskene er knappe favoritter på Oddsen. Slik er Oddsen på HUB: 2.45 - 3.20 - 2.65 (oddsen kan endre seg).

Begge lagene åpnet gruppespillet med å spille 0-0. Molde gjorde det hjemme mot belgiske Gent. Mens Djurgården fikk det samme resultatet borte mot irske Shamrock Rovers.

I Eliteserien står Molde med ni strake seiere. Ikke siden starten av juli har de avgitt poeng.

Det svenske vertskapet har også vært i meget god form. Tolv seriekamper har de spilt uten å tape. Ni av disse er vunnet.

Relaterte artikler