oddsensport

Storhamar tok første stikk – kan Vålerenga slå tilbake foran et fullsatt Jordal?

Billettene forsvant på 21 minutter og Jordal er fylt til randen. Kan Vålerenga slå tilbake i finale 2?

AMPERT: Storhamar tok første stikk i den første finalen mot Vålerenga på 17 år mandag. Onsdag kveld spilles kamp to.NTBLise Åserud
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:17. april 2024

Finaleserien mellom Storhamar og Vålerenga startet mandag på Hamar. Årets suverene serievinner tok en overbevisende seier og vant 5-1 foran hjemmepublikummet.

Jørgen Karterud reduserte til 2-1 helt i starten av 2. periode, men det ble aldri jevnt. To nye hjemmemål i midtperioden og et av Andreas Hjelm i den siste sørget for at Storhamar tok første stikk i finaleserien.

Onsdag 19.00: Vålerenga - Storhamar, direkte på TV 2 Play.

Kampen på Oddsen

Kveldens finale på Jordal blir den første siden Vålerenga flyttet inn i sin nye hall. Ti år har det gått siden hovedstadsklubben sist spilte NM-finale.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Pågangen for billetter har vært enorm

– Da vi så på trafikken inn til nettsiden estimerte vi at vi kunne solgt opp mot 30 000 billetter til den kampen, sa markedssjef i Vålerenga Glenn Jensen til TV 2 tidligere i uken.

LES OGSÅ: Finaleklassikeren – 17 år siden sist

Vålerenga har spilt seks hjemmekamper så langt i sluttspillet. Fem er vunnet, mens Oilers vant semifinale 6.

Storhamar er ubeseiret på borteis så langt i sluttspillet. Både Lørenskog og Frisk Asker ble slått to ganger på sin hjemmebane. Hamarsingenes eneste tap i sluttspillet kom hjemme mot Frisk.

Oddsen er Storhamar favoritter. 1.95 er oddsen på borteseier til fulltid onsdag ettermiddag.

Hjemmeseier gir 3.00 i odds.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler