oddsen

Klopps karer kan kneppe innpå City

I kveld er det en skikkelig klassiker på menyen når Arsenal får besøk av Liverpool. Med seier er Liverpool kun ett poeng bak serieleder Manchester City.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. mars 2022Endret:3. januar 2023

Arsenal har vært solide i 2022 og har akkurat nå taket på fjerdeplassen som sikrer Champions League-spill neste sesong. 

Martin Ødegaard & Co har spilt tre færre kamper enn de tre nærmeste utfordrerne: Manchester United, West Ham og Wolverhampton.

Seier i kveld betyr at London-klubben vil stramme grepet om fjerdeplassen ytterligere.

Null baklengs før pause

Også Liverpool har vist kjempeform den siste tiden. I Premier League puster de serieleder Manchester City i nakken. Fire poeng skiller lagene. Liverpool har dessuten én kamp mindre spilt enn City. Seier mot Arsenal i kveld vil altså gjøre at Jürgen Klopp og gjengen bare er ett poeng bak de lyseblå fra Manchester.

Liverpool har ingen baklengs i førsteomgang i en Premier League-kamp siden 2. januar. Arsenal har ikke tapt hjemme i Premier League siden 1. januar, mens Liverpool ikke har tapt borte siden 28. desember i fjor.

Gjestene er favoritter

På Oddsen er det Liverpool som er favoritter. Oddsen på Liverpool-seier er 1,87, uavgjort 3,75, mens det er 3,75 i odds på Arsenal-seier.
Oddsen er for øvrig 4,90 på at Martin Ødegaard scorer mål. Nordmannen har fem scoringer i Premier League denne sesongen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Brighton og Everton i trøbbel

Kveldens andre Premier League-kamp er Brighton hjemme mot Tottenham. Brighton har rast ned på tabellen etter fem strake tap. De har to seire på de 10 siste kampene. Forrige seier kom 12. februar borte mot Watford.
Tottenham svinger veldig. Senest ble det tap (2-3) borte mot Manchester United. Tottenham har seks poeng opp til Arsenal på fjerdeplass.

Torsdag spilles en viktig kamp når Everton får besøk av Newcastle.
Everton har fire strake tap, og bare én seier på sine 10 siste kamper, den kom hjemme mot Leeds 12. februar.
Newcastle lå lenge under nedrykksstreken, men har plukket greit med poeng i 2022 og er ni poeng over nedrykk.

Onsdag:

Torsdag:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler