oddsen

Snuoperasjonen: Kan Kristiansund redde plassen?

Kan Kristiansund gjøre det umulige å berge plassen? Neste utfordring er på Marienlyst.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:16. september 2022Endret:3. januar 2023

Vi skrur tida tilbake til 30. juli. Nederst på Eliteserien-tabellen ligger Kristiansund. De har spilt 14 seriekamper, ikke vunnet en eneste én og står med stusselige to poeng. Opp til en trygg plass er det 14 poeng.

Denne sommerdagen starter det som kan være "the great escape". HamKam blir slått på Briskeby. Så spiller de uavgjort hjemme mot Tromsø. 

Så kommer to strake tap mot henholdsvis Molde og Tromsø. Var seieren bare et blaff? Men siden har det skjedd noe med Kristiansund. De fire neste kampene går de gjennom uten å tape. Ikke nok med det. De tre siste vinner de, nå sist mot Vålerenga.

Jerv har de allerede passert på tabellen. Nå er det bare seks poeng opp til kvalifiseringsplass og sju poeng til trygg plass. Kan det gå?

Bare serieleder Molde har plukket flere poeng på de siste fire rundene enn fylkesnaboen Kristiansund.

FORMLAG: Christian Michelsen har fått sving på Kristiansund. Foto: NTB.

Neste utfordring for Kristiansund er Strømsgodset på Marienlyst. Et lag i motsatt ende av formtabellen. Tre strake ettmålstap har det blitt på Godset.

Søndag 18.00: Strømsgodset - Kristiansund

Kampen på Oddsen.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler