oddsen

Kun seier er godt nok hjemme mot Latvia

Norge er to kamper unna et potensielt VM-sluttspill. Men uten seier mot Latvia på Ullevaal, kan Ståle Solbakken & Co. se langt etter gruppeseieren. 

SAMLET TROPPEN: Ståle Solbakken gir sine instrukser under tirsdagens økt på Ullevaal.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:9. november 2021Endret:3. januar 2023

VM-kvalifiseringen har nådd den siste uka. For Norge er det to skjebnekamper som gjenstår. Først Latvia hjemme på Ullevaal, deretter en potensiell gruppefinale borte mot Nederland.

Slik ser gruppe G ut med to kamper igjen:

Nederland+2319Norge+917Tyrkia+415

Vinneren går direkte til VM, mens gruppetoeren må ut i en playoffrunde.

Nå kler vi Norge i rødt, hvitt og blått. Les mer om konkurransen her.

Det er med andre ord vidåpnet. Norge må nesten regne med at Tyrkia får med seg seks poeng fra de to kampene. Gibraltar hjemme og et Montenegro hjemme som ikke har noe å spille for gjenstår for tyrkerne. I så fall havner de på 21 poeng.

I dette scenarioet trenger Norge poeng fra begge kampene. Før helga har man fem mål å gå på opp mot tyrkerne. Men det kan endre seg.

Lørdag 18.00: Norge - Latvia, direkte på TV 2.

Kampen på Oddsen

Kampen på Fantasy.

A Place Up North

Fullt fokus på Latvia

Landslaget samlet seg i Oslo i mandag og i det første møtet med pressen var landslagssjef Ståle Solbakken klar på én ting. Alt fokus er på Latvia-kampen.

Mot Latvia ønsker man å kopiere Montenegro-opplevelsen. Da ble det 2-0-seier foran et fullsatt Ullevaal. Lørdag kveld er nasjonalarenaen igjen fylt til randen.

DEBUTANT: Ola Solbakken har herjet for Bodø/Glimt i Eliteserien og Europa. Denne uka er han med A-landslaget for første gang. Foto: Bildbyrån

Store favoritter

På Oddsen må Norge innfinne seg med at de er store favoritter. Onsdag morgen står hjemmeseier til 1.11 i odds.

Mostander Latvia har kun slått Gibraltar i årets kvalifisering. Fem poeng har de kapret. Både mot Montenegro og Tyrkia på bortebane fikk de med seg ett poeng.

Erling Braut Haaland er ikke med denne gangen heller. Sist samling manglet også Alexander Sørloth. Trønderen er tilbake nå. I hans nye klubbhverdag i Real Sociedad går det bare bedre og bedre.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

- Det jeg ser er at Alex har fått tilbake sprintkapasiteten. Han kan løpe mye og er initiativrik. Han har ikke lykkes med alt han har gjort med ball, men han har fått bedre rytme. Det kan du egentlig si om Joshua King også. Jeg tror målene han scoret mot Everton gjorde godt mentalt. Så ser han sterkere ut ellers også, sier Ståle Solbakken ifølge TV 2.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler