oddsen

Kun en kjempeskrell kan hindre Glimt-avansement

Bodø/Glimt har hele fem mål å gå på før returen mot Zalgiris i Litauen. Med avansement er Glimt to kamper unna et gruppespill i Champions League.

I SUPERFORM: Amahl Pellegrino og Hugo Vetlesen er begge scoringshumør om dagen.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:8. august 2022Endret:3. januar 2023

Det ble et Europa-eventyr da Bodø/Glimt tok seg helt til kvartfinalen i Conference League forrige sesong. 

Eventyret fortsetter denne sesongen. Glimt har allerede sikret seg gruppespill og mye tyder på at blir enten i Champions League eller Europa League.

For Glimt feide regelrett Zalgiris av banen forrige onsdag. 5-0 vant gultrøyene. Tirsdag kveld er det duket for returoppgjøret. Med mindre Zalgiris vinner med minst fem mål er Bodø/Glimt klare for Champions League playoff.

Vinneren der går inn i Champions League-gruppespillet. Taper inn i gruppespillet til Europa League.

Tirsdag 18.00: Zalgiris - Bodø/Glimt

Kampen på Oddsen.

Formen til Bodø/Glimt er virkelig i rute. 19. juli tapte de 1-0 for Linfield i Nord-Irland. Siden har de banket inn mål og motstandere. Fem strake kamper i hjemlig serie og Europa er vunnet. Målforskjell: 27-1.

Senest ble Odd slått hele 7-0 på Aspmyra i helga. Hugo Vetlesen scoret tre, mens toppscorer Amahl Pellegrino sto bak to av målene.

Ved avansement venter vinneren av Dinamo Zagreb og Ludogorets. Taperne av de to oppgjørene møtes til playoff for Europa League.

På Oddsen er Glimt favoritter. Hjemmeseier står til 4.40 mandag ettermiddag.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler