oddsen

To artister er favoritter i kvartfinalen i Stjernekamp

Lørdag er det klart for kvartfinale i Stjernekamp. Det er jevnt mellom de to deltakerne på topp, mens avstanden til de to andre er større denne uken.

STORBAND OG LATIONPOP: Denne uken skal deltakerne i Stjernekamp synge med Forsvarets stabsmusikkorps i temaet storband. De fire deltakerne skal også synge latinopop.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. oktober 2023

Etter sju uker med Stjernekamp er det denne helgen klart for kvartfinale.

Fire deltakere er fortsatt med i konkurransen når det denne uken skal konkurreres i storband og latinopop.

Norsk Tipping har spill ute på vinneroddsen. I skrivende stund er det Odd René Andersen som er oddsfavoritt.

Stjernekamp på Oddsen

Så langt denne sesongen har deltakerne vært innom egen sjanger, rock, norske favoritter, opera og hits fra 90-tallet, country og gruppeoppgave, før det forrige lørdag var duket for hiphop og vise.

Martin «Damien» Bråthen ble da den sjette deltakeren som røk ut av programmet.

To på topp

Det er jevnt blant de fire gjenværende artistene på Oddsen. I likhet med forrige uke er det fortsatt de to på topp som skiller seg noe ut. Odd René Andersen er den største favoritten med 2.25 i odds. Rett bak følger Tone Damli som har en odds på 3.00.

Forrige uke var Mari Bella blant topp tre på Oddsen. Denne gangen er hun den eneste utenfor, mens Aleksander With har kommet inn.

I skrivende stund ser oddsen slik ut for topp tre:

  • Odd René Andersen 2.25

  • Tone Damli 3.00

  • Aleksander With 4.75

Stjernekamp på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Utenfor topp tre

Forrige lørdag var Mari Bella i faresonen for å ryke ut, andre uken på rad. På Oddsen er det Mari Bella som har den høyeste oddsen for å stikke av med seieren om to uker. Dermed er hun den deltakeren det er minst sannsynlig at vinner.

Forrige uke hadde Bella 4.50 i odds. Denne uken har Aleksander With gått forbi henne, samtidig som oddsen på Bella-seier har økt til 8.00.

Det settes ny odds før hvert program. Oddsen som ligger ute nå er til sendingen som har spillefrist lørdag 21. oktober kl. 19.50. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til programmet starter.)

Her er oddsen på alle deltagerne:

  • Odd René Andersen 2.25

  • Tone Damli 3.00

  • Alexander With 4.75

  • Mari Bella 8.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler