oddsen

Ligacupen: London-derby mellom Chelsea og Tottenham

Det er to gigantoppgjør i semifinalene i ligacupen. Onsdag er det London-derbyet Chelsea - Tottenham. Arsenal - Liverpool er utsatt på grunn av koronasmitte hos Liverpool.

STORKAMPER: Det er bare å glede seg til semifinalene i ligacupen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:4. januar 2022Endret:3. januar 2023

I fjor var det Manchester City som gikk til topps etter å ha slått Tottenham 1-0 i finalen. Denne sesongen røk City ut i åttedelsfinalen mot West Ham.  

Tre av de fire semifinale-lagene er fra London. Den første semifinalen spilles onsdag på Stamford Bridge når Chelsea får besøk av Tottenham.

Chelsea er favoritter

Chelsea slo ut Brentford i kvartfinalen, mens Tottenham slo ut et annet London-lag, nemlig West Ham. 

Chelsea kommer fra uavgjort (2-2) hjemme mot Liverpool i Premier League i helgen. Det innebærer at Chelsea er ti poeng bak serieleder City, og Liverpool er 11 poeng etter serielederen. Tottenham kommer fra 1-0 borte mot Watford.

I skrivende stund er Chelsea favoritter på Oddsen. Den er 1,95 for Chelsea-seier, 3,25 for uavgjort og 3,60 i odds for Tottenham-seier. (Oddsen kan endre seg).

Arsenal - Liverpool flyttet

Den andre semifinalen som er mellom Arsenal og Liverpool var opprinnelig satt opp torsdag, men er blitt flyttet på grunn av koronasmitte i Liverpool-leiren. 

Utsettelsen innebærer at Liverpool spiller hjemme først, 13. januar, mens returoppgjøret spilles i London 20. januar.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Onsdag:

Chelsea - Tottenham kl. 20.45 (Viasat4)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler