Ligacupen: London-derby mellom Chelsea og Tottenham

Ligacupen: London-derby mellom Chelsea og Tottenham

STORKAMPER: Det er bare å glede seg til semifinalene i ligacupen.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Ligacupen: London-derby mellom Chelsea og Tottenham

Det er to gigantoppgjør i semifinalene i ligacupen. Onsdag er det London-derbyet Chelsea - Tottenham. Arsenal - Liverpool er utsatt på grunn av koronasmitte hos Liverpool.

I fjor var det Manchester City som gikk til topps etter å ha slått Tottenham 1-0 i finalen. Denne sesongen røk City ut i åttedelsfinalen mot West Ham.  

Tre av de fire semifinale-lagene er fra London. Den første semifinalen spilles onsdag på Stamford Bridge når Chelsea får besøk av Tottenham.

Chelsea er favoritter

Chelsea slo ut Brentford i kvartfinalen, mens Tottenham slo ut et annet London-lag, nemlig West Ham. 

Chelsea kommer fra uavgjort (2-2) hjemme mot Liverpool i Premier League i helgen. Det innebærer at Chelsea er ti poeng bak serieleder City, og Liverpool er 11 poeng etter serielederen. Tottenham kommer fra 1-0 borte mot Watford.

I skrivende stund er Chelsea favoritter på Oddsen. Den er 1,95 for Chelsea-seier, 3,25 for uavgjort og 3,60 i odds for Tottenham-seier. (Oddsen kan endre seg).

Arsenal - Liverpool flyttet

Den andre semifinalen som er mellom Arsenal og Liverpool var opprinnelig satt opp torsdag, men er blitt flyttet på grunn av koronasmitte i Liverpool-leiren. 

Utsettelsen innebærer at Liverpool spiller hjemme først, 13. januar, mens returoppgjøret spilles i London 20. januar.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Onsdag:

Chelsea - Tottenham kl. 20.45 (Viasat4)