oddsensport

Arsenal gjorde jobben i går – følger Liverpool opp i dag?

Liverpool går inn i en nøkkeluke i kampen om å bli seriemester. Første motstander er Chelsea.

NØKKELKAMP: Chelsea gjester Liverpool på Anfield onsdag kveld.Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:31. januar 2024

For denne uka venter står både Chelsea og Arsenal på motsatt side. Først ut er Chelsea på Anfield.

Liverpool har skaffet seg en liten uke på toppen av tabellen. To poeng er det ned til Arsenal, som vant tirsdag mot Nottingham Forest. Ned til City er det fem poeng, men de lyseblå har én kamp til gode.

Før helga annonserte Jürgen Klopp at dette blir hans siste sesong som Liverpool-manager. Etter sesongslutt er det slutt etter ni år i sjefsstolen. De ni årene har inneholdt Champions League-gull og et etterlengtet seriemesterskap i tillegg til flere cupseire.

Klopp kan virkelig avslutte sin Liverpool-karriere med stil. For Liverpool er fortsatt med i kampen om fire titler. Ligacup (spiller finale i februar), FA-cupen (spiller 5. runde i februar), Europa League (spiller åttedelsfinale) og Premier League.

Onsdag 21.15: Liverpool - Chelsea, direkte på V Sport Premier League.

Kampen på Oddsen

Seriegull

I ligaen har Liverpool tatt 48 poeng på sine første 21 kamper. Kun Tottenham har slått de røde fra Merseyside. Det var helt tilbake i september, og Liverpool var ni mann på banen da avgjørelsen falt.

Siden har de ikke tapt i ligaen.

Den gode formen har vedvart siden årsskiftet også. De to ligakampene som er spilt er begge vunnet. I tillegg har de slått ut Arsenal og Norwich fra FA-cupen og tatt seg til ligacupfinale.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Chelsea da

Onsdagens ligakamp blir en forsmak på Ligacup-finalen hvor de samme lagene skal møtes. Chelsea slo ut Championship-laget Middlesbrough med 6-2 sammenlagt i semifinalen.

I ligaen har London-klubben derimot slitt i hele høst. 31 poeng og 9. plass er fasiten så langt. Riktignok kommer de fra tre strake seire i ligaen.

På Oddsen er Liverpool favoritter, selv om de må klare seg uten en skadet Mohamed Salah. 1.50 gir hjemmeseier i skrivende stund (oddsen kan endre seg).

Chelsea-seier står til 5.0 (oddsen kan endre seg).

De fem siste ligakampene mellom lagene har endt uavgjort, inklusiv det første møtet denne sesongen. Uavgjort står til 4.50 på Oddsen.

Kampen på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler