tipping

Lørdag skjer det: Ca. 4 millioner bonuspottkroner skal ut

Nå står bonuspottmillionene og venter på tipperne igjen. Lørdag er potten for 12 rette på cirka fire millioner kroner.

TIPP OG VINN: Klarer du å prikke 12'ern på Lørdagskupongen? Det er cirka fire millioner kroner til fordeling.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:9. april 2019Endret:2. januar 2023

Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales. Det skjer ved at den puttes inn i den ordinære tolverpotten og fordeles på alle rekker med 12 rette. 

Det skjer på Lørdagskupongen 13. april.

Levér tippekupongen her før lørdag kl.15.55

Fire millioner

Med bonuspotten og den vanlige tolverpotten får vi en samlet pott på cirka fire millioner kroner. Det betyr at premien for 12 rette - uansett om resultatene er favorittpreget eller ikke - vil bli langt større enn vanlig.

For eksempel, da potten ble utbetalt forrige gang, lørdag 16. mars, var det hele 115 tippere som fikk 12 rette. Det ville en "normal" lørdag gitt drøyt 10.000 kroner i premie. Takket være bonuspott-utbetalingen ble premien imidlertid på 46.195 kroner.

Solskjær på topp 4-jakt

Kupongen toppes av kveldskampen i Premier League, der Manchester United tar i mot West Ham. Ole Gunnar Solskjær jakter en topp 4-plassering for å være sikret Champions League neste sesong, men kampen er hard, og da må det bli full poengpott mot "the Hammers".

Fra divisjonen under finner vi flere opprykkskandidater i aksjon. Kommer Sheffield Wednesday til å hjelpe byrival United ved å ta poeng fra Leeds? 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler