tipping

Lørdag skjer det: Ca. 5 millioner bonuspottkroner skal ut

Det er en drøy måned siden sist, men nå står bonuspottmillionene der og venter på tipperne igjen. Lørdag er potten på cirka fem millioner kroner. 

TIPP OG VINN: Klarer du å prikke 12'ern på Lørdagskupongen? Det er cirka fem millioner kroner til fordeling.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:18. september 2018Endret:2. januar 2023

Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales. Det skjer ved at den puttes inn i den ordinære tolverpotten og fordeles på alle rekker med 12 rette. 

Det skjer på Lørdagskupongen 22. september. 

Lever Tippekupongen her før lørdag kl.15.55

Fem millioner

Med bonuspotten og den vanlige tolverpotten får vi en samlet pott på cirka fem millioner kroner. Det betyr at premien for 12 rette - uansett om resultatene er favorittpreget eller ikke - vil bli langt større enn vanlig.

For eksempel, da bonuspotten ble fordelt på alle med 12 rette lørdag 9. juni var det 15 rekker som gikk inn med 12 rette, og premien ble på hyggelige 274.455 kroner. 

Topplagene på kupongen

Med cirka fem millioner i tolverpotten er det bare å ta fatt på Lørdagskupongen, Der vi finner topplagene i både Premier League og Championship - som Manchester City, Liverpool, Leeds, Middlesbrough. Men innfrir de sine ventede favorittstempler?

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler