vinnerhistorielottofremside

Tre spillere delte Lotto-potten – feiret med biffmiddag og lefse til kaffen

Et heldig trekløver kan kalle seg Lotto-millionærer etter at de delte potten og sikret seg 4,7 millioner kroner hver.

TRE VINNERE: Denne Lotto-rekka (fra ny trekningsmaskin) landet tre nye Lotto-millionærer 24. februar.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. februar 2023Endret:27. februar 2023

Første trekning i Lotto med flunkende ny trekningsmaskin er nå gjennomført, og resultatet ble helt på snittet: Tre heldige vinnere kan nå kalle seg Lotto-millionærer med en premie på 4 762 120 kroner hver.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Telefonen fra Hamar fikk denne ringelista lørdag kveld:

  • Mann fra Sunnfjord i Vestland

  • Mann fra Troms og Finnmark

  • Kvinne fra Vestland

Mann fra Sunnfjord feiret med biffmiddag

Ny-millionæren fra Sunnfjord hadde allerede blitt klar over premien før Telefonen fra Hamar fikk kontakt. Stemningen var særdeles god på hytta der han befant seg med familie.

– Jeg hadde to kuponger inne. Da jeg sjekket var det tre rette på den ene. På den andre var det sju rette, forteller han gledesstrålende.

Har du noen planer for premien sånn umiddelbart?

– Nei, der må vi nok tenke litt. Men noe går vel til nedbetaling av gjeld, og så er det generelt fint å føle seg litt tryggere økonomisk, sier vestlendingen. Planen for kvelden hadde han imidlertid på stell.

– Nå skal vi feire her med biff og peppersaus, gliser han.

– Og så blir det sjampanje på mandag, supplerer en kvinnestemme i bakgrunnen.

Mann fra Troms hentet opp lefser fra fryseren

– Det var på tide, svarte vinneren fra nord spøkefullt da han fikk millionbudskapet søndag formiddag. Han hadde ikke hatt telefonen med seg dagen før og var derfor helt uvitende om millionpremien.

– Det holder jo i noen uker, det.

Nå skulle det gjøres noen oppgraderingen i livet, mente han – før han raskt snudde om og ga følgende melding: – Neida, vi må nok lande litt først. Vi får ta det pent og rolig.

Til tross for at han ikke hadde sett Lotto-trekningen, hadde den vittige ny-millionæren likevel fått med seg at det var blitt gjort en endring siden sist.

– Jeg så at dere hadde byttet trekningsmaskin. På tide at dere fikk en ordentlig en, vitser han og sikter til lørdagens tallrekke, som altså var den samme som han hadde på sin faste femukers lykkekupong.

Nå skulle det feires litt, i kjent Lotto-stil:

– Jeg skal gå ned nå og hente opp lefse fra fryseren så jeg har til kaffen. Det blir godt, det.

Kvinne fra Vestland fikk sjokk på tur

Den andre vinneren fra Vestland hadde gått glipp av de ubesvarte anropene fra Telefonen fra Hamar lørdag kveld, og var fullstendig ukjent med at hun nærmest over natten var blitt Lotto-millionær. Hun var ute og gikk da vi endelig fikk kontakt søndag formiddag.

– Nei, er det sant? Nei, nå må jeg skyndte meg hjem og fortelle det til – nei, det kan ikke være sant, gjentar hun åndeløst.

– Telefonen har stått på lading skjønner du, og jeg har ikke sjekket Lotto-kupongen ennå. Jeg må nesten sette meg ned på muren her, ler hun overveldet.

Millionbudskapet kom litt vel brått på for den ferske Lotto-millionæren så noen umiddelbare premieplaner hadde hun naturlig nok ikke, men hun forsikret om at pengene nok skulle få ben å gå på etterhvert.

– Dette var virkelig en fin beskjed å få, stråler hun.

Norsk Tipping gratulerer!

Lotto
25. februar 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Tjue spillere havnet over 100 000 kroner

Det er kun de med sju rette som blir Lotto-millionærer, men la det ikke dermed være sagt at det ikke kan bli god stemning også lenger ned på premiestigen. Hele tjue spillere hadde seks pluss én rette og kunne dermed juble over 100 810 kroner hver i Lotto-premie 24. februar.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hvem har hellet med seg neste uke?

Maskina er ny, men Lotto-toget er gammelt. Vi følger det vante programmet og er tilbake til vanlig tid lørdag med omtrent 14 millioner kroner i potten.

Lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill
Relaterte artikler