lottovinnerhistorie

To fotballfans jublet for seier - etterpå vant begge i Lotto

To fotballballgale kvinner fra Kristiansund ble begge Lotto-millionærer få minutter etter at favorittlaget Kristiansund avgjorde i sluttminuttene og vant 3-2 mot Haugesund.  

STEMNING: To av lørdagens Lotto-millionærer heier på Kristiansund. Det ble med andre ord dobbel feiring.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:18. september 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag fikk vi fire Lotto-millionærer som vant 4 353 425 kroner hver. To av vinnerne er fra Kristiansund i Møre og Romsdal, en mann fra Tønsberg og en mann fra Ramberg i Nordland.

Det ble som sagt litt ekstra jubel for de to kvinnene fra Kristiansund. De satt nemlig hver for seg og så eliteseriekampen mellom Kristiansund og Haugesund.

Den ene kvinnen fikk riktignok ikke med seg Snorre Nilsens scoring i kampens 89. minutt, som sikret seier til Kristiansund.

- Var så spennende

- Du det ble akkurat scoring rett før du ringte. Jeg turte ikke se på slutten av kampen. Det var så spennende at jeg gikk ut og gjemte meg, sier kvinnen, som altså prioriterte fotballkamp foran Lotto-trekningen.

- Jeg tror jeg svimer av. Over fire millioner kroner er mye penger. Det er nesten så jeg ikke tror på det, men jeg må jo bare det, sier kvinnen.

- Hva er mest gøy, å vinne i Lotto eller at Kristiansund vant og er med i medaljekampen?

- Begge deler er toppers. Og det var helt tilfeldig at jeg leverte Lotto i dag. Jeg kom på det da jeg var på butikken og kjøpte batterier tidligere i dag, at nå må jeg levere en kupong, sier kvinnen.

Hun kjøpte kupongen på Bunnpris Brunsvika.

- Helt svett

Like etterpå får vi tak i den andre nybakte Lotto-millionæren fra Kristiansund denne kvelden. Også hun hadde sittet foran TV'n og heiet på Kristiansund.

- Å, er det sant? Herregud, sa hun da vi fortalte at hun hadde vunnet over 4,3 millioner kroner i Lotto.

- Jeg er på besøk og har sett på fotball og koser oss med seier. Herregud, nå ble jeg helt svett. Tror nesten det blir feiring i kveld, og tror jeg skal bytte ut vannet i glasset med noe annet, sier kvinnen, som vant på en lykkekupong hun har levert i over 10 år.

Hun leverte kupongen via mobilen.

- Dropper fisketur

Kveldens tredje nybakte Lotto-millionær er en mann fra Ramberg i Nordland.

- Du verden! Jeg blir helt stum. Jeg rakk ikke å få med meg trekningen på TV. Vi har vært ute hele dagen. Jeg har blant annet kjørt kona til blomsterbutikken, og det var mens jeg ventet på henne jeg tenkte at "søren, jeg må huske å levere Lotto". Og det var jammen bra jeg gjorde det da, sier mannen.

- Jeg var akkurat ferdig i dusjen da du ringte og hadde egentlig tenkt å legge meg. Planen var å stå opp 04.30 og dra på fisketur i morgen. Jeg har jobbet som fisker i mange år. Men jeg dropper fisking i morgen nå. Tror heller jeg blir hjemme og koser meg med familien, sier mannen, som leverte kupongen via mobilen.

Lørdagens fjerde Lotto-millionær er en mann fra Tønsberg i Viken.

- En gledens dag. Dette var deilig. Skal nok feire litt sammen med barna mine, sier mannen, som også leverte kupongen via mobilen.

Vinnertallene

Lotto-trekningen lørdag 18. september ga oss disse vinnertallene:

5 - 7-  13 - 14 - 16 - 20 - 31

Tilleggstall: 27

Les også:Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Saken oppdateres!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du trekningsresultatene for Lotto

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174

  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr

    

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler