oddsen

4. runde i cupen: LSK skyhøye oddsfavoritter mot Nardo

Lillestrøm er den største oddsfavoritten i 4. runde i NM. Kanarifuglene spiller borte mot Nardo som er eneste gjenværende lag fra nivå tre. 

SPENTE: Lillestrøm jakter kvartfinale i NM, t.v assistenttrener Petter Myhre og hovedtrener Geir Bakke.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. mars 2022Endret:3. januar 2023

Endelig sparkes den norske fotballsesongen i gang. I helgen spilles 4. runde i NM, og gulrota er cupfinale på Ullevaal stadion 30. april.

Det eneste laget fra Post Nord-ligaen som er igjen i cupen er Nardo. Trønderne slo ut Arendal etter straffesparkkonkurranse i forrige runde. I 4. runde venter eliteseriemotstand når Lillestrøm kommer på besøk søndag. Kanarifuglene vant 3-2 mot Grorud etter ekstraomganger i forrige runde. Forrige gang LSK ble cupmestere var i 2017, da de slo Sarpsborg 3-2 i finalen.På Oddsen er det 1,08 på seier til LSK, 8,00 på uavgjort og 14,50 på seier til Nardo. (Oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Molde får besøk av Odd

Det eneste rene eliteserielag-oppgjøret i helgen er søndagens kveldskamp mellom Molde og Odd som sendes direkte på NRK1. Det er Odd som har vært i flest cupfinaler. Hele 21 ganger har Skien-klubben spilt cupfinale, 12 er vunnet og ni er tapt. Forrige gang Odd var i cupfinalen var i 2000,

Sist Molde spilte cupfinale var i 2014. Totalt har klubben fra rosenes by vært i cupfinalen syv ganger, fire finaler har endt med Molde-seier.   Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Viking til Gjemselund

Viking ble klare for 4. runde etter seier over Rosenborg. Stavanger-laget spiller borte mot Kongsvinger som rykket opp til OBOS-ligaen i fjor. Her er det Viking som er favoritter. Oddsen på Viking-seier er 1,52, uavgjort 4,40 og Kongsvinger-seier 5,40.  

Kvartfinalene spilles 19. og 20. mars, semifinalene 6. og 7. april - mens finalen spilles altså 30. april på Ullevaal stadion. P.S: Bodø/Glimt er klar for kvartfinale etter seier mot Aalesund på walkover. 
4. runde i NM:Lørdag:

  • KFUM - Brann 1-0

  • Kongsvinger - Viking 0-2

  • Raufoss - Strømsgodset 1-1

  • Sandnes Ulf - Start 2-0

Søndag:

  • Nardo - Lillestrøm kl. 15.00

  • Åsane - Sarpsborg 08 kl. 17.00

  • Molde - Odd kl. 20.00 (NRK1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler