oddsentippingfantasy

Lillestrøm og Vålerenga i brennhett derby – NB! Tidlig leveringsfrist Tipping

Søndag barker erkerivalen Lillestrøm og Vålerenga sammen på Åråsen i en kamp der billettene ble revet bort på én time.

DUELL: Det er kjent for å bli harde dueller og temperatur når Lillestrøm og Vålerenga møtes. Her er Lillestrøms Lars Ranger (t.v) og Vålerengas Mohamad Ofkir i duell da lagene møttes i mai i år.Rodrigo Freitas / NTBRodrigo Freitas
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:19. oktober 2023

Over 10 000 fans sikret seg billett i løpet av den første timen, til storkampen som har vært utsolgt en god stund allerede.

Søndag 14.30: Lillestrøm - Vålerenga, kampen på Oddsen

Jevnt i snart 70 år

Lillestrøm og Vålerenga møttes første gang i august 1954. Kampen endte 2-2. Helgens oppgjør er det 91. i rekken og det 46. på Lillestrøms hjemmebane.

Lillestrøm vunnet 32 av kampene, mens Vålerenga har vunnet 30 ganger. 29 av matchene har endt uavgjort.

Da de to rivalene møttes i mai, avgjorde Lillestrøm fem minutter på overtid og vant 4-3.

NB! Tidlig leveringsfrist Tipping søndag.

Spillefrist søndag klokken 14.25. Tipp her.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vunnet to av de tre siste

Lillestrøm har stukket av med seieren i to av de tre siste rivaloppgjørene mot Vålerenga. «Fugla» kommer fra to strake tap i Eliteserien, senest mot tabelljumbo Stabæk.

På sesongens 24 kamper har Lillestrøm vunnet elleve, spilt tre uavgjort og tapt ti. Halvparten av tapene er på hjemmebane, for laget som ligger på 7. plass i Eliteserien.

Fire av de ti siste oppgjørene mot Vålerenga hjemme på Åråsen, har endt med seier til Lillestrøm.

Kjemper for eliteserieplassen

Vålerenga startet årets sesong med seier mot Aalesund. Deretter fulgte tre strake tap, blant annet mot Lillestrøm.

Oslo-laget har tapt 12 av 24 kamper denne sesongen og kjemper for å komme seg vekk fra bunnstriden. Tre av de siste fire kampene har endt med tap. Vålerenga står med kun seks seire i Eliteserien denne sesongen.

I juli sendte Vålerenga-trener Geir Bakke sjokkbølger gjennom det norske fotballmiljøet, da han ga seg som trener i Lillestrøm og gikk rett til erkerivalen. Helgens match blir Bakkes første på Åråsen etter overgangen.

I ukens episode av H.U.B er Lillestrøms Ruben Gabrielsen og Vålerengas Fredrik Oldrup Jensen gjester. Hva de tenker om helgens storkamp og møte med erkerivalen kan du høre her:

Eliteserien 25. runde

Slik spilles helgens runde i Eliteserien.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler